MUSÉE DE LA FAMILLE

Tallers temàtics dirigits a grups familiars compostos per, almenys, una persona adulta i un o més nens de entre 6 et 12 ans; que es realitzen a la casa pagesa Es Porxet, un marc idoni integrat a la mateixa Necròpolis del Puig des Molins.

Es desenvolupa un taller diferent per a cadascun dels dies assignats a l’activitat, amb diverses activitats i fent servir múltiples tècniques.

La primera visita es realitza el samedi, 17 Septembre:
Pirates, corsaris i bucaners: Avui dia els pirates ens sonen a qualque cosa exòtica i llunyana, però durant segles les vides dels habitants d’aquestes illes
i de molts altres llocs del Mediterrani, van dependre de no creuar-se al seu camí. Una vida dura i plena d’enfrontaments, malalties i morts violentes; vaixells de llegenda que mostraven amb orgull la seva bandera pirata, sense lleis, sense futur…. Si eren tan dolents, perquè ens segueixen agradant tant?
Les següents visites tendran lloc els dies: 16 d’octobre, 13 de novembre i 11 de décembre 2011.

MUSÉE DE LA FAMILLE
17 Septembre, 16 d’octobre, 13 de novembre i 11 de décembre
calendrier: 10:30 À 13:30 heures
place: Casa pagesa Es Porxet (Necròpolis del Puig des Molins). Ibiza.
Prix: 3,5 EUR.
Inscripcions: Museu Monogràfic del Puig des Molins, (via Romana, Non.. 31, Ibiza).

+ INFO: www.ibizarts.es

Ibiza-Click.com
CULTURE ET LOISIRS EN UN SEUL CLIC

Related Posts

PAMUK EN CLUB DU LIVRE
AFFICHER LES RETOURS EN amandier
PLANTES DOMAINE MEDICAL DE IBIZA
IBIZA ET SEXE
HUMOUR:LA 7 MERVEILLES DE IBIZA
Actions Choir SAINT GEORGE Manrèse

Laisser un commentaire

Votre adresse email ne sera pas publiée ou partagée. Les champs obligatoires sont marqués *

MUSÉE DE LA FAMILLE

S’han presentat a Eivissa les noves activitats emmarcades dins del programa “Al Museu en família”. Un programa que té com a objectiu la col·laboració per a la difusió del patrimoni a través de les famílies.

Amb motiu de la celebració del desè aniversari de la declaració d’Eivissa com a Patrimoni de la Humanitat, també es volen promocionar tots els bens descoberts al llarg dels darrers anys i mostrar els avanços en el projecte de museïtzació de la Necròpolis de Puig des Molins.

Al Museu en famíliason tallers dirigits a grups familiars compostos, almenys, per un adult i un nen o més nens d’entre 6 et 12 ans. Es dura a terme un taller diferent cada dia de l’activitat.
Les dates previstes son les següents: 4 i 19 d’abril, 2, 17 et 30 de mai, 14 et 27 de juin. Els tallers es faran en horari de 10:30 À 13:30, costaran tres euros per persona i es faran a l’antiga casa pagesa de Can Porxet, a la Necròpolis de Puig des Molins.

Dins de l’activitat “Els majors al Museu, es celebraran diverses visites guiades al Museu Arqueològic de Dalt Vila. Les dades previstes son les següents: 22 Avril, 20 de maig i 3 de juin, a partir de les 11:00 heures. L’inscripció, que s’ha de fer al Museu Arqueològic de Dalt Vila, a la Plaza de la Catedral, és gratuïta. El grup màxim serà de 20 gens.
Per a la visita guiada a la Necròpolis del Puig des Molins, les dades previstes són les següents: 29 Avril, 27 de maig i 10 de juin, a partir de les 11.00 heures. L’inscripció es gratuïta i s’ha de fer al Museu Monogràfic del Puig des Molis, via Romana, 31. El grup màxim són 20 persones.
+ INFO: www.ibizarts.es
GUIDE POUR SE PERDRE DANS
LA VIE ARTISTIQUE De’IBIZA
Vous avez quelque chose à apporter? FORUM-CLICK

Laisser un commentaire

Votre adresse email ne sera pas publiée ou partagée. Les champs obligatoires sont marqués *