VI TABLE TOURNOI DE TENNIS Santa Eulalia

Una selecció dels millors jugadors de tennis taula dins l’àmbit nacional i internacional es donen cita entre els dies 4 et 7 de juny a la nostra illa per a participar en el VI Torneig Internacional de Tennis Taula de Santa Eulària.
Es tracta d’un dels esdeveniments esportius de major projecció en aquest municipi i que s’inclou dins el circuit internacional TT Stars.

Com a novetat principal els aficionats podran seguir en directe mitjançant Internet totes les partides que es disputaran al poliesportiu municipal de Santa Eulària.

Durant la presentació del torneig el conseller de Política Esportiva i Lleure del Consell d’Eivissa, Mario Avellaneda, el delegat insular de la Federació Balear de Tennis Taula, Javier Morillo, i el president del Club de Tennis Taula Santa Eulària, Miquel Padial, han coincidit en destacar la consolidació del torneig “com un dels millors a nivell nacionali també que es tracta d’una oportunitat per als palistes eivissencs per arribar en les millors condicions al campionat d’Espanya que es celebra un mes després. A la presentació també ha assistit el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Santa Eulària, Toni Marí.

+ INFO: www.Illesport.com

Ibiza-Click.com

GUIDE POUR SE PERDRE DANS LA 
VIE ARTISTIQUE D’IBIZA

Vous avez quelque chose à apporter? FORUM-CLICK