CIRCUITO INTERNACIONAL ETERNA RUNNING

L’Eternal Running recalarà a Eivissa el proper 7 d'octubre.

Aquest esdeveniment esportiu s’emmarca en un circuit mundial de curses d’obstacles en què els participants han de superar un recorregut d’uns 10 quilòmetres de distància travat per 52 esculls de tot tipus (tràilers de bales de palla, pneumàtics, contenidors, corde, tubs, rases o fang, tra gli altri), que discorrerà pels carrers i les platges del municipi i que disposarà d’un punt d’avituallament en el cinquè quilòmetre

.

Les persones interessades poden apuntar-se en les piscines de Can Misses i es Viver, a les botigues de La Sirena o a la pàgina oficial de la competició, fishermansfriendconeternalrunning.es, a 5 d'octubre. La prova començarà a les 10.00 hores en els terrenys situats entre Ca n’Escandell i Can Misses i passarà pel barri d’es Pratet, el port, el Mercat Vell, Dalt Vila, es Soto, Puig des Molins i ses Figueretes, per tornar al punt de partida.

A Eivissa s’espera que participin al voltant de 1.500 corredors procedents de diverses parts del món. L’edat mínima per participar és de 15 anni. L’esdeveniment, que es desenvolupa en un ambient popular, repartirà diferents premis: per categories, per equips, a la millor disfressa, tra gli altri.

El VII Circuit Mundial Eternal Running l’integren 26 ciutats de tot el món, entre les quals hi ha 19 de Espanya. La competició, a més, se celebra des de 2002 a països com Estats Units, Austràlia, Germania, Itàlia, Argentina, Tanzània, Panamà. recentemente, acaba de celebrar-se la seua 93ª competició des que es va posar en marxa fa ara deu anys.

Ibiza-Click.com
CULTURA E SVAGO IN UN CLICK