DIA DE LA TERRA 2009 A EIVISSA

Coincidint amb la celebració aquest dimecres, 22 Aprile, del Dia de la Terra, Amics de la Terra juntament amb GEN/GOB organitzen cada any activitats dirigides a conscienciar a la població de la necessitat de conservar el Planeta.
El Consell d’Eivissa ha organitzat també una sèrie d’activitats dirigides a la ciutadania i relacionades fonamentalment amb la reutilització dels residus.

Aquestes activitats tendran lloc a l’estand que s’instal·larà a la plaça del parc d’Eivissa entre les 11:00 hores i les 21:00 ore.
Un equip d’educadors ambientals lliurarà bosses tricolor per a la recollida selectiva i bosses especialment dissenyades per a la compra.

Els educadors ambientals també realitzaran activitats dirigides als nens i informaran sobre els dubtes que la ciutadania pugui plantejar respecte les diferents qüestions relacionades amb el reciclatge i amb la preservació del Medi Ambient.
alla 12:00 hores es llegirà el manifest ecologista i des de les 16:00 ore e fino a quando il 21:00 hores hi haurà actuacions musicals a càrrec de: Pere, Boris (Vagabundos de lujo), Blues Dave, Jon Michell, Paco Romero així com actuacions de capoeira.

Jon Michell organitza les actuacions musicals

+ INFO: Wwwksamagranakcom

GUIDA DI PERDERSI
LA VITA ARTISTICA Di’IBIZA
Avete qualcosa da contribuire? FORUM-CLICCA