EL FESTIN 2010

Aquest cap de setmana torna el FESTÍN a Sant Josep, el festival de teatre infantil que ja és un espectacle emblemàtic del nostre municipi.

Un reguitzell d’obres per a tots els gustos ompliran la carpa que hi ha al costat de la plaça de Sant Jordi.

DESCARREGAR PROGRAMA COMPLET EL FESTÍN 2010

El FESTÍN, aquestos darrers anys, s’ha consolidat en aquest poble, i arriba a la seva divuitena edició amb una salut de ferro.

En aquest esdeveniment es convida a tots els grups escolars de teatre. D’aquesta manera tenen l’oportunitat, ha assegurat n’Albert Marí, de poder mostrar a tothom, en un bon escenari i un bon equipament, les seves capacitats artístiques. També es conviden diverses associacions eivissenques i grups amateurs que representen obres destinades al públic infantil i juvenil, a més de grups professionals que, amb les seves actuacions, culminen cadascuna de les sis jornades del festival.

Aquest festival de teatre infantil josepí va tenir, l’any passat, una mitjana d’assistència de públic de 145 persones a cada funció, amb un total de més de 4000 persones que varen veure alguna de les obres, i el regidor s’ha mostrat il·lusionat per la bona marxa d’aquest espectacle, que enguany promet un èxit similar. infatti, ha explicat que aquest festival és conegut fora de l’illa, i que hi ha hagut grups que s’han hagut de quedar fora, ja que el FESTÍN es limita a dos caps de setmana i entre cinc i sis obres diàries. Com a prova d’aquest èxit, el regidor ha assenyalat que, si uns cent cinquanta al·lots s’estan quiets mirant una obra, és perquè les coses estan ben fetes.
 
+ INFO: www.ibizarts.es

Ibiza-Click.com
GUIDA a perderti in
LA VITA ARTISTICA DI IBIZA
Avete qualcosa da contribuire? FORUM-CLICCA

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato o condiviso. I campi obbligatori sono contrassegnati *

festa 2010

Este fin de semana vuelve el FESTÍN a San José, el festival de teatro infantil que ya es un espectáculo emblemático de nuestro municipio.
Una serie de obras para todos los gustos, que llenarán la carpa que hay junto a la plaza de Sant Jordi.

DESCARGAR PROGRAMA COMPLETO EL FESTÍN 2010

El FESTÍN, estos últimos años, se ha consolidado en este pueblo, y llega a su decimoctava edición con una salud de hierro.

En este acontecimiento se invita a todos los grupos escolares de teatro. De esta manera tienen la oportunidad, ha asegurado Albert Marí, de poder mostrar a todo el mundo, en un buen escenario y un buen equipamiento, sus capacidades artísticas. También se invita a varias asociaciones ibicencas y grupos amateurs que representan obras destinadas al público infantil y juvenil, además de grupos profesionales que, con sus actuaciones, culminan cada una de las seis jornadas del festival.

Este festival de teatro infantil josepí tuvo, el año pasado, una media de asistencia de público de 145 personas a cada función, con un total de más de 4000 personas que vieron alguna de las obras, y el cpncejal se ha mostrado ilusionado por la buena marcha de este espectáculo, que este año prometo un éxito similar. Infatti, ha explicado que este festival es conocido fuera de la isla, y que ha habido grupos que se han tenido que quedar fuera, puesto que el FESTÍN se limita a dos fines de semana y entre cinco y seis obras diarias. Como prueba de este éxito, el concejal ha señalado que, si unos cien cincuenta jóvenes se están quietos mirando una obra, es porque las cosas están bien hechas.

+ INFO: www.ibizarts.es
Ibiza-Clickc.com
GUIDA DI PERDERSI TRA LE
VITA ARTISTICA DI IBIZA

¿Avete qualcosa da contribuire? FORUM-CLICCA
 

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato o condiviso. I campi obbligatori sono contrassegnati *