FESTIVAL DE GOLS A CAN MISSES

L’Eivissa s’imposa de forma clara i rotunda al Gavà i escala fins la sèptima plaça de la Lliga de Segona Divisió B.

La còmoda i folgada victòria de l’Eivissa davant el Gavà (4-0) a la sèptima jornada de competició del Grup III de Segona Divisió B ha pujat al conjunt insular a la sèptima posició de la taula classificatòria, a la que es troba a només dos punts dels llocs que donen dret a jugar la promoció d’ascens a la Divisió de Plata del futbol espanyol.

L’equip eivissenc va ser netament superior a un rival que arribava al camp de Can Misses instal·lat a la quarta posició de la Lliga i amb la presència de l’ex-internacional per Espanya Unai Vergara, ex-futbolista del Villarreal i Alavés de Primera Divisió, al centre de la sagazaga. Però de poc val el currículum a un esport que no viu del passat, ja que als nou minuts de joc una combinació entre Dópico i Manel posava el 1-0 al marcador. El davanter deportivista va batre al meta visitant d’un potent i precís dispar que es va colar a la porteria ajustat al pal esquerra del meta.

El tant va noquejar al conjunt català, que es va anar diluint amb el pas dels minuts. Els visitants varen estar horribles en defensa, imprecisos al centre del camp i nuls en atac davant un Eivissa crescut davant la seua afició i amb ganes de demostrar que té qualitat per a estar entre els millors. Així, al minut 23 li va caure el segon al Gavà en una jugada trenada per la banda esquerra que Nacho Jara va culminar de xut ras i creuat.

Els visitants, aclaparats per la superioritat local, varen anar reculant fins la seua porteria i varen acabar la primera part contra las cordes i salvats per la campana. No va baixar la guàrdia l’Eivissa després del descans i va seguir imprimint un fort ritme a l’encontre, la qual cosa es va traduir en dos nous tants, obra de Xavi i Rial, aquest últim de penalti en transformar una pena màxima comesa per un defensa que va treure amb la mà un baló rematat per Manel que anava directe a la xarxa.

En definitiva, exhibició d’un Eivissa al qual aflora el talent i que la jornada que ve té un difícil compromís al terreny de joc de l’Alacant, líder invicte de la competició i un os dur que rosegar per als homes de Luis Elcacho, tècnic del conjunt de Vila.