héritage historique d'Ibiza et Formentera

L’editorial eivissenca Barbary Press publica un nou títol: Ibiza et Formentera: el llegat històric, de Paul R. Davies. S’ofereix en 3 idiomes: espagnol, català i anglès i la presentació tendrà lloc el dijous, 3 de desembre en el Club Diario de Ibiza.
L’autor va escriure aquest treball a rel de les seues contínues visites a l’illa i a la intuïció que tant les persones natives com les visitants agraïren per igual aquesta concisa guia orientativa.
L’Eivissa Històrica és l’acompanyant ideal per a una illa que presumeix de monuments amb més de tres mil anys: poblats neolítics, temples fenicis, fàbriques cartagineses, piscifactories romanes, molins islàmics, mansions medievals, murades renaixentistes, esglésies fortificades, torres de refugi i autèntiques cases pageses. Els sorprenents fets hi ha al darrere de la Capital de la festa ressorgeixen a la llum mitjançant originals reconstruccions i un texte dirigit tant al públic laic com al docte arqueològic. Aquest volum, meravellosament il·illustré, combina la lectura àgil amb l’erudició, constituint una ferramenta inestimable per a la bibliografia pitiusa.
Paul Davis va néixer al sud de Gales i va realitzar els seus estudis en l’acadèmia de belles arts de Dyfed. Ha treballat per a l’institut d’arqueologia d’aquest comtat, i ha escrit i il·lustrat sis llibres sobre el patrimoni gal·lès, tres d’ells en al seua segona edició. Va escriure aquest treball a rel de les seues contínues visites a l’illa i a la intuïció que tant les persones natives com les visitants agraïren per igual aquesta concisa guia orientativa. En l’actualitat resideix prop de Cardiff, on exerceix com a pèrit immobiliari.

A l’acte de presentació assistiran Salvador Roig, Emily Kaufman i Martin Davies

ACONSEGUEIX UN EXEMPLAR A LA TENDA VIRTUAL D’EIVISSA

Ibiza et Formentera: el llegat històric
de Paul R. Davies
Rédacteur en chef: Martin Davies
traduït al català per Joan Albert Ribas

+ INFO: www.ibizarts.es

GUIDE POUR SE PERDRE DANS LA
VIE ARTISTIQUE D’IBIZA

Vous avez quelque chose à apporter? FORUM-CLICK