(MÉRITÉ) HOMMAGE À JOHN LENNON DANS LES HOGANS

Quan el 8 desembre de 1980 un boig nomenat Mark David Chapman va disparar cinc vegades el seu revòlver del 38 a la porta de l’edifici Dakota de Nova York, va aconseguir alguna cosa més que acabar amb la vida de John Lennon. El va convertir en un esser immortal. Aquell dia, John Lennon va deixar de ser un dels músics pop més brillants i influents de la història per a convertir-se en una llegenda.
maintenant, els músics d’Eivissa el reten un homenatge en el Hogans (a Sant Antoni), on interpretaran les seues cançons més conegudes

VEURE “IMAGINE

Lennon (9 d’octobre 1940; 8 de décembre 1980) és un dels músics més destacats de la música del rock. Integrant i fundador del grup Les Beatles (on tocava la guitarra, cantava i componia gran part del material juntament al seu company Paul McArtney), va composar moltes de les melodies més conegudes del segle XX.
La seua genialitat va deixar de crear quan a primera hora de la tarda del 8 de décembre 1980, John i Yoko sortiren de Dakota House cap als estudis de gravació. En sortir al carrer, com en moltes altres ocasions, la parella es va trobar amb alguns aficionats que, rodejant l’automòbil miraven d’aconseguir un autògraf del ex Beatle. Entre els admiradors es trobava Mark David Chapman. Quan John i Yoko tornaren de l’estudi, damunt les 11 de la nit per sopar tranquil·lament amb el seu fill Sean, Chapman abordà novament a la parella i va descarregar cinc dispars sobre el cos de John. Les darreres paraules pronunciades por Lennon varen ser "M’han disparat, m’han disparat!" Quan era traslladat a l’hospital Roosvelt, un agent el va preguntar si era John Lennon, aquest va respondre amb un concís "Yeah". Va ser el seu acomiadament del món. Mancaven pocs minuts per a la mitjanit quan les estacions de ràdio i televisió començaren a difondre la noticia. La gent, sense poder-s’ho creure, va sortit espontàniament al carrer. Varen col·locar pètals de roses sobre les taques de sang i entonaren "Dóna una oportunitat a la pau". No hi va haver funeral públic. Només deu minuts de meditació silenciosa.

HOMENATGE A JOHN LENNON
HOGANS BAR
extremite ouest
SANT ANTONI
Dilluns, 7 de décembre
À partir de la 23:00 heures
ENTRÉE GRATUITE

PROGRAMA D’ACTUACIONS:

00:00 H
JAVI, de TALES OF GLOOM:
I am the walrus
Saw her standing
Twist & shout (g)
 
00:20H
NOW & THEN:
Watching the wheels
Instant Karma,
Working Class Heroe
Nobody Told Me
 
00:50H
BLUES MAFIA TRIO (MIQUEL; DENIS & JOHN)
A day in the life
Lucy in the sky with diamonds

01.10H
FLETXA NEGRA:
Cold Turkey
I’m only sleeping
 
01.30H
STOCK DE ROCK:
Let it be
Come together (en versió en català)
Stand By Me
 
01.50H
SEAN SEAN
Across The Universe
 
02.10H
THE BLACK OIGNONS:
Yer Blues
Jealous Guy
 
02.20H
LES BUDDING:
Norwegian Wood
Nowhere Man
Oh My Lover
Beautiful Boy
 
02.50H
PUTUMAYO PROJECT:
Mother,
Isolation,
Revolution.
 
03.10H
VINNIE
In My Life,
I don’t want to spoil the party.
Help!
It’s Only Love
 
03.40H
BURN:
Roche & roll music
Can’t buy me love
Get back
Hey jude
Ballad of John & Yoko
Merry Xmas War Is Over
With a little help from my friends

+ INFO: www.musicaibiza.com
GUIDE POUR SE PERDRE DANS LA
VIE ARTISTIQUE D’IBIZA

Vous avez quelque chose à apporter? FORUM-CLICK