PORTINATX COMMENCE SON FESTIVAL

Portinatx celebra aquests dies les seues festes patronals que acullen diferents iniciatives: musicals, sportif, gastronòmiques i fins i tot flamenques. On no manca la tradicional processió marinera.

Les actuacions en direct seran a càrrec de Complot, Silencio apartela Orquesta Paradise.

Els actes s’inicien el dijous, 16 dans le 18:30 hores amb una ofrena de flors a la Verge del Carme a la capella de Portinatx. A les 20:00 hores tendra lloc el Festival de Música Cristiana en el mateix enclavament.

vendredi, 17 de juliol l’esport serà el protagonista, per a infants i majors, perquè entre les 16:00 et 21:00 hores es convocarà una carrera de sacs, de natació a la platja petita, de patins de mar i de futbol 7.

El cap de setmana aglutinarà els actes principals amb el repartiment el dissabte de sangria i bunyols a les 10:00 heures, la santa missa, cantada pel cor de la Hermandad del Rocío de Sant Antoni, a la capella de Portinatx, dans le 19.30 i la imposició d’escapularis a les 20:30. La música dels grupsComplot‘ et « Silence En dehors’ centraran l’atenció de residents i visitants a les 21:00 heures. Una hora després serà el moment de la « Paradise Orchestra’ . La Portinatx Nigth ancarà els actes a les 24:00 heures.

Le dimanche, 19 de juliol un cercavila a càrrec de la banda de Santa Eulària del Riu a les 18:15 donarà el tret de sortida a la jornada festiva, a la qual succeirà la sortida de la Verge en Processó i embarcament en el port. Serà a les 20:30 hores quan tengui lloc el desembarcament i tornada a la capella en processó.

El ball típic i folklòric de la Colla de Labritja a les 21:30 hores i una actuació flamenca a les 22:00 posaran el colofó a aquesta setmana festiva.

+ INFO: www.ibizatourits.info

GUIDE POUR SE PERDRE DANS LA
VIE ARTISTIQUE D’IBIZA

Vous avez quelque chose à apporter? FORUM-CLICK