EN VAIXELL A LA PLATJA PARTY!

Aqua Bus, l’empresa que realitza el servei de transport en vaixell des del Port d’Eivissa fins a la platja den Bossa i Figueretes, recolza la Platja Party, festa organitzada per l’Ajuntament d’Eivissa que se celebrarà demà divendres 4 de juny a la Platja den Bossa a partir de les 19:00 ore.

pertanto, Aqua Bus ha posat a l’abast de la ciutadania resident a Eivissa un preu especial per facilitar l’assistència a la festa sense necessitat d’agafar el cotxe. L’empresa cobrarà tan sols tres euros pels dos trajectes d’anar i tornar de la festa Platja Party.

Els horaris de sortida dels ferris, que parteixen des del port, vora l’estàtua del mariner, cada hora en punt des de les 10:00 del matí fins la 01:00 de la matinada.

Els horaris de tornada es fan cada mitja hora des de les 10:30 del matí fins la 1:30 de la matinada. L’empresa farà un trajecte especial per tornar de la festa cap a Eivissa a la 1:00 de la matinada.

Es recomana a totes les persones interessades en assistir a la Platja Party que, si ho dessitjen, poden optar per aquest tipus de transport i així evitar l’us del cotxe. Inoltre, el fet de viatjar en vaixell resulta un atractiu més afegit a totes les activitats esportives i musicals com ara l’actuació del Dj Polax i el concert de Formula V que s’ha organitzat per la celebració de la primera edició de la festa.

VEURE MAPA AMB TOTES LES PLATGES D’EIVISSA
+ INFO: www.ibiza-playas.com
Ibiza-Click.com
GUIDA DI PERDERSI TRA LE 
VITA ARTISTICA DI IBIZA

Avete qualcosa da contribuire? FORUM-CLICCA