Festival del Mare 2011

Regne Unità, Itàlia, Germania, Francia, EE.UU., Brasile, Canadà, Bahames, Uruguai, Mèxic i Espanya són els països participants en el VIII Festival del Mar.

En la seua octava edició, el Festival del Mar surt de les sales de cine i ens proposa gaudir de l’estrena de 36 da·lícules a l’aire lliure, en un entorn únic, el Baluard de Sant Pere de Dalt Vila, a Ibiza.

VEURE HORARIS DE LES PROJECCIONS

Plenament consolidat com a referent planetari en el seu gènere, el certamen ofereix una àmplia programació cinematogràfica de luxe basada en gèneres tan diversos como el drama, la comèdia, l’acció o el suspens.
Diàriament, les sessions donaran inici a les 22:00 hores en un emplaçament privilegiat, patrimoni de la humanitat, como és el Baluard de Sant Pere, excepte l’acte de cloenda que tendrà lloc en el saló de plens de l’Ajuntament de Sant Josep de Sa Talaia, Nel 20:00 hores de l’última jornada de l’esdeveniment, que novament ha suscitat una enorme expectació.
Més de 400 da·lícules han estat presentades a l’organització del festival per a optar a formar part de la programació d’aquesta octava edició. El jurat del certamen atorgarà els premis al millor llargmetartge, millor curtmetratge, millor actor, millor actriu i millor guió. El VIII Festival internacional de cine gai i lèsbic d’Eivissa es presenta farcit de grans pel·lícules molt esperades. ‘Sashade Denis Todorovi, ‘You should meet my son!’ de Keith Hartman, ‘Violet tendenciesde Casper Andreas, o ‘El cuarto de Leode Enrique Buchichio, son només algunes d’elles.
+ INFO: www.ibiza-films.com
Ibiza-Click.com
CULTURA E SVAGO IN UN CLICK

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato o condiviso. I campi obbligatori sono contrassegnati *

Festival del Mare 2011

Regno Unito, Italia, Germania, Francia, EE.UU., Brasile, Canada, Bahamas, Uruguay, México y España son los países participantes en el VIII Festival del Mar.

En su octava edición, el Festival del Mar sale de las salas de cine y nos propone disfrutar del estreno de 36 películas al aire libre, en un entorno único, el Baluard de Sant Pere de Dalt Vila, a Ibiza.

VER HORARIOS DE LAS PROYECCIONES

Plenamente consolidado como referente planetario en su género, el certamen ofrece una amplia programación cinematográfica de lujo basada en géneros tan diversos como el drama, la comedia, la acción o el suspense.

quotidiano, las sesiones darán inicio a las 22:00 horas en un emplazamiento privilegiado, patrimonio de la humanidad, como es el Baluard de Sant Pere, salvo el acto de clausura que tendrá lugar en el Salón de Plenos del Ayuntamiento de Sant Josep de Sa Talaia, per la 20 h. de la última jornada del evento, que nuevamente ha suscitado una enorme expectación.

Più di 400 películas han sido presentadas a la organización del festival para optar a formar parte de la programación de esta octava edición. El jurado del certamen otorgará los premios al mejor largometraje, mejor cortometraje, mejor actor, mejor actriz y mejor guión. El VIII Festival internacional de cine gay y lésbico de Ibiza se presenta cargado de grandes películas muy esperadas. ‘Sashade Denis Todorovi, ‘You should meet my son!’ de Keith Hartman, ‘Violet tendenciesde Casper Andreas, o ‘El cuarto de Leode Enrique Buchichio, son sólo algunas de ellas.
Ibiza-Click.com
CULTURA E SVAGO IN UN CLICK

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato o condiviso. I campi obbligatori sono contrassegnati *