TIRAGE DISCRET pré-saison SD IBIZA

El nou equip de Vila dirigit per Rubi es va mostrar conservador en el seu propi camp i tot just va empatar amb el Vilarreal B, en un partit amistós que es va jugar a Can Misses dissabte passat dintre de l’homenatge al jugador José Antonio Navarro.

La SD Eivissa va saltar al camp amb un plantejament clarament identificat en el joc des de les seves últimes línies. Poques van ser les arribades dels locals cap a la porteria rival, i finalment els dos equips es van dividir honors, en un partit que ha estat utilitzat per a afinar les files de cara a la temporada del grup 3 de la Segona Divisió B del futbol espanyol.

En général, la imatge de l’equip va quedar satisfeta per a l’afició, a pesar que el partit no va contar amb la principal emoció que són els gols, el rendiment basat en un esquema defensiu però ordenat i que privilegia la possessió de la pilota i el desplegament per les bandes, deixa veure la intenció del nou entrenador d’imposar la disciplina tàctica a l’hora d’encarar els partits. L’afició local espera que els reforços comencin a donar resultats de cara al començament de la temporada.

Par Efrain Espinoza

 
GUIDE POUR SE PERDRE DANS
LA VIE ARTISTIQUE De’IBIZA
Vous avez quelque chose à apporter? FORUM-CLICK