LA SD EIVISSA-IBIZA ES RELAXA I CONCEDEIX UN EMPAT AL TERRASSA

Trist empat de la SD Eivissa-Ibiza per 1-1 davant el Terrassa a Can Misses. Amb aquest resultat, els vermellets deixen escapar una magnífica oportunitat per a saltar a la zona play off per a l’ascens a Segona Divisió del futbol espanyol.

Els jugadors de l’equip de Vila van saltar al camp de joc amb més il·lusió que futbol, a pesar que van tenir oportunitats de sentenciar el partit, no ho van fer i no va ser sinó fins el penal ben executat per Matías Alonso en que els homes de Luis Elcacho van poder avançar-se en el marcador, però tot seguit, una pobra exhibició de futbol davant una de les més grans recaptacions de la temporada, prop de 1000 aficionats van encoratjar a l’equip, i res no va fer possible l’imminent empat del Terrassa mitjançant l’execució d’un xut lliure en el segon temps.

La SD Eivissa-Ibiza va mostrar un futbol poc productiu, malgrat el fort domini sobre un rival que va saber plantar-li cara. "Els jugadors tenien ocellets al cap en lloc de dedicar-se a fer el que ells saben" va dir el president de l’entitat, Pedro Ortega, mostrant el seu disgust i després de reconèixer que l’empat és un resultat del mal joc que va mostrar el seu equip davant el Terrassa. Con 47 punti, l’equip eivissenc no té dificultats del descens, però si molt horitzó cap a la part alta de la classificació, un horitzó que amb aquest empat cada vegada es fa més petit.

El treball de l’equip per a la pròxima jornada es tornarà crucial, perquè malgrat l’aparent descoratjament per l’ensopegada del passat dissabte, la pròxima jornada rebrà el Girona, equip líder del grup 3 de la Segona Divisió ‘B’, per tant, un rival directe i que d’aconseguir un bon resultat, encara els somnis de l’illa per l’ascens no s’esvanirien. Els seguidors vermellets una vegada més hauran de bolcar-se amb l’equip.

GUIDA DI PERDERSI TRA LE
VITA ARTISTICA’IBIZA
Avete qualcosa da contribuire? FORUM-CLICCA