”Il Mediterraneo, LA CULLA DELLA BIODIVERSITÀ”

L’exposició itinerant "Mediterrani, bressol de biodiversitat", organitzada per l’Obra Social de la CAM, està passant per diferents escoles d’Eivissa, ja siguin públics, privats o concertats. 
"Mediterrani, bressol de biodiversitat", consisteix en un recinte desmuntable i transportable que conté maquetes, panells i fotos, i està dissenyada amb el lloable fi de donar a conèixer als alumnes d’educació primària els ecosistemes mediterranis marins i terrestres, així com per transmetre una visió del nostre mar com a origen de la biodiversitat i clau en les relacions dels ecosistemes amb l’ésser humà.
"Les conseqüències de qualsevol enllaç i els problemes que plantegen, ens han de portar a la conclusió que l’única solució possible ha de ser la protecció de les espècies mediterrànies i els seus hàbitats", va precisar als alumnes la regidora d’Educació i Cultura de lconsistori josepí, Maria Ribas.

+ INFO: www.ibizarts.es

Ibiza-Click.com
GUIDA DI PERDERSI TRA LE
VITA ARTISTICA DI IBIZA

Avete qualcosa da contribuire? FORUM-CLICCA

Related Posts

SÁBATO, ESCRIPTOR DEL MES
XV CONCURSO PUIG DE MISSA DE POESÍA 08
MOSTRA VAN STEEN CAN Jeroni
SEAPLANES a Cala de Bou
SENDERISMO EN IBIZA
IBIZA network musicale

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato o condiviso. I campi obbligatori sono contrassegnati *

“MEDITERRANI, BRESSOL DE BIODIVERSITAT”

La exposición itinerante “Mediterrani, bressol de biodiversitatorganizada por la Obra Social de la CAM, está pasando por todos los colegios de Ibiza, ya sean públicos, privados o concertados.

“Mediterrani, bressol de biodiversitat”, consiste en un recinto desmontable y transportable que contiene maquetas, paneles y fotos, y está diseñada con el loable fin de dar a conocer a los alumnos de educación primaria los ecosistemas mediterráneos marinos y terrestres, así como para transmitir una visión de nuestro mar en tanto que origen de la biodiversidad y clave en las relaciones de los ecosistemas con el ser humano.
“Las consecuencias de estos vínculos y los problemas que plantean, nos han de llevar a la conclusión de que la única solución posible ha de ser la protección de las especies mediterráneas y sus hábitats”, precisó a los alumnos la regidora de Educació i Cultura del consistorio josepí, María Ribas.
+ INFO: www.ibizarts.es
Ibiza-Click.com
GUIDA DI PERDERSI IN
LA VITA ARTISTICA DI IBIZA
¿Avete qualcosa da contribuire?   FORUM-CLICCA

 

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato o condiviso. I campi obbligatori sono contrassegnati *