XV CONCURS PUIG DE MISSA DE POESIA 08

TERMINI DE LLIURAMENT FINS EL 18 D’ABRIL DE 2008

 

Anem a desempolsar les poesies!
Anem a deixar sortir les paraules que ens habiten!
perdem-nos entre metàfores i verbs,
entre cometes i punts suspensius…

El lliurament de premis es farà el 30 de maig de 2008 a les 18:30 hores a la Sala de cultura i exposicions de Santa Eulària.

Bases del concurs:

S’estableixen dues categories de premis en funció de l’edat dels participants i dues modalitats segons la llengua en què les obres siguin presentades al concurs, que serà qualsevol de les dues oficials de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

CATEGORIA A: Participants a partir de 18 anys.

Premis: 1r (400 €) i 2n (200 €) als millors poemes escrits en català i en castellà.

CATEGORIA B

Categoria B1: Participants de fins a 12 anys.

Premis: 1r (110 €) i 2n (90 €) als millors poemes escrits en català i en castellà.

Categoria B2: Participants de 13 a 17 anys.

Premis: 1r (150 €) i 2n (130 €) als millors poemes escrits en català i en castellà.

El jurat estarà format per tres poetes de les Pitiüses.

La participació està limitada als residents de l’Estat Espanyol. Cada participant podrà presentar al concurs un màxim de dos poemes i només s’atorgarà un premi per concursant. Els poemes han de ser originals i inèdits i estar escrits a màquina o a ordinador. Es presentaran l’original i tres còpies. L’extensió dels poemes serà lliure, així com la seua temàtica. Les persones participants han de presentar els seus treballs signats amb pseudònim sense que hi apareguin les seues dades personals. Aquestes dades (nom, número de document d’identitat, data de naixement, adreça i telèfon, juntament amb el pseudònim i el títol del poema presentat) aniran en un sobre a part, a l’exterior del qual constarà el pseudònim, el títol del poema i la categoria en què participa. Els enviaran a l’adreça següent:

AJUNTAMENT DE SANTA EULÀRIA DES RIU

PLAÇA D’ESPANYA, 1

07840 SANTA EULÀRIA DES RIU – EIVISSA – BALEARS

Els treballs presentats per e-mail s’enviaran en dos arxius de Word separats (un amb el poema o poemes i l’altra amb les dades personals).

El jurat avaluarà els treballs i anunciarà la seua decisió el dia de lliurament de premis. Els premis podran ser declarats deserts i el jurat es reserva el dret d’aplicar l’ex aequo. La decisió del jurat serà inapel·lable.

El termini d’admissió dels originals es tancarà el dia 18 d’abril de 2008. El lliurament de premis es farà el dia 30 de maig de 2008 a les 18:30 hores a la Sala de cultura i exposicions de Santa Eulària.

L’Ajuntament de Santa Eulària des Riu es reserva el dret de publicar els poemes premiats.

Presentar-se al concurs implica l’acceptació de tots els punts de les bases.

 

GUIA PER A PERDRE’S A LA
VIDA ARTÍSTICA D’EIVISSA

Tens alguna cosa que aportar? FORUM-CLICK

invitació d’Ibiza-Click: POESIA ORGÀNICA