DESCOBRIM LES ILLES

 
La Conselleria de Medi Ambient del Govern edita la guia  “Descobrim les Illes. Passejant els nostres espais naturals”.

Una de les tasques més importants de la Conselleria balear de Medi Ambient, i en concret de la Direcció General de Canvi Climàtic i Educació Ambiental, és la divulgació del nostre patrimoni natural entre persones residents i visitants. Es té la determinació de fer conèixer els espais naturals de les Balears entre les persones residents de les Illes per tal de què puguin valorar i estimar el nostre entorn. La Conselleria també vol posar en valor els espais naturals entre els milions de persones que ens visiten, com atractiu de primer ordre en una economia turística com la nostra. Els turistes, cada vegada més, exigeixen qualitat del paisatge. 

La millor manera de conscienciar-los de la necessitat de preservar els tresors naturals que mostren les Illes Balears.  Aquesta guia ofereix 34 itineraris i se n’han editat 1.500 exemplars on professorat i alumnat hi trobaran una informació completa i detallada sobre cadascun dels espais naturals protegits de les Illes Balears, amb descripcions, fotografies, mapes i les característiques i els continguts dels itineraris programats. 

Una novetat d’enguany és la implantació d’un curs específic sobre aquests itineraris dirigit al professorat de Primària i Secundària. Es tracta d’un curs de 13 hores amb un màxim de 30 places que es desenvoluparà durant el proper mes de març i que té com a objectiu aprofundir en el coneixement dels espais naturals de les Illes Balears i dels seus elements històrics, culturals, patrimonials, així com apropar al personal docent matèries relacionades amb la gestió i la preparació de visites a aquests espais. 

+INFO: www.samagrana.com

GUIA PER A PERDRE’S EN
LA VIDA ARTÍSTICA D’EIVISSA

Tens alguna cosa que aportar? FORUM-CLICK