PRIMER BANC DE TEMPS A L’ILLA D’EIVISSA

La regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Sant Josep, Pilar Ferrero, ha presentat el Banc de temps, un projecte innovador a Eivissa, que vol posar en contacte les persones, perquè puguin compartir el seu temps i els seus coneixements i necessitats.

D’aquesta manera s’aconsegueix acostar les persones i portar a la pràctica els valors de la cooperació i la solidaritat.

Per portar a la pràctica aquest Banc de temps es crearà un punt de trobada a Sant Jordi, a les oficines municipals, on la gent oferirà el seu temps i les seves habilitats a canvi del temps i les habilitats dels demés. Aquestes operacions d’intercanvi sempre es fan sense diners. Els usuaris ofereixen el seu temps per fer una feina, i esperen a canvi que algú altre els correspongui amb el seu propi temps per realitzar una altra tasca.

Programes de xarxes socials similars al Banc de Temps que ara posa en marxa el Consistori de Sant Josep n’hi ha pràcticament a tota la Península, però a l’illa d’Eivissa és la primera vegada que es posa en marxa una cosa així.

El Banc de Temps dependrà del departament de Serveis Socials de Sant Jordi, però a les oficines municipals de Sant Josep i de Cala de Bou hi haurà personal administratiu que prendrà nota de les necessitats dels usuaris per posar-les en coneixement de l’educadora social de Sant Jordi, que coordinarà el servei.

+ INFO: www.mundibiza.com

ibiza-click.com

GUIA PER A PERDRE’S A LA 
VIDA ARTÍSTICA D’EIVISSA

Tens alguna cosa que aportar? FORUM-CLICK