PREMI D’ARTESANIA DEL FANG JOAN DAIFA

Maria Tur Escofet i Leire García de Munain han rebut 1800 i 700 euros, respectivament, com  a guanyadores del primer i segon premi de la  cinquena edició  del Premi d’artesania del fang Joan Daifa del Consell d’Eivissa.

L’obra de Maria Tur, presentada amb el pseudònim Margalida Joan, és una ceràmica amb engalba amb base de fusta de pi en la qual destaquen la combinació de fusta i fang, els colors i les textures, la referència a la fecunditat,la senzillesa,  el joc espacial i els ritmes que s’hi generen.
Pel que fa l’obra de Leire García, presentada sota el pseudònim de Pepita 1, es tracta d’una peça esmaltada que destaca  pel seu grau de complexitat tècnica i per la combinació de colors, textures i formes, així com pel  joc entre la senzillesa externa i la complexitat interna.

El conseller de Política Educativa i Cultural, Marià Torres, ha estat l’encarregat de lliurar els talons a les guanyadores en un acte que ha tingut lloc a la sala socicultural s’Alamera i en el qual ha destacat “l’alt nivell de les 18 obres presentades pels artistes”.

+ INFO: www.ibizarts.es

ibiza-click.com

GUIA PER A PERDRE’S EN
LA VIDA ARTÍSTICA D’EIVISSA
Tens alguna cosa que aportar? FORUM-CLICK

+ INFO: