DESCOBRIR A JOAN VALENT

El dijous, 26 de maig, a les 18:30 hores, a la Biblioteca municipal d’Eivissa, tendrà lloc el taller de plàstica i música “Descobrint Joan Valent” a càrrec de Nati de Grado.

Joan Valent fou nomenat Artista de l’Any 2011 per la Conselleria d’Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears, i aquesta és una activitat que està inclosa dins aquest projecte per tal de donar a conèixer el músic Joan Valent i la seua obra en el panorama musical. El taller, que va adreçat a infants a partir de 5 anys, pretén que gaudeixin de la música contemporània a partir d’una escolta atenta i recollint sensacions a través dels sentits. A partir de l’escolta activa, el moviment, la visualització d’imatges i les activitats plàstiques, els infants coneixeran la música de Joan Valent, a través també d’anècdotes i curiositats del músic balear. 

Nascut l’any 1964, el compositor Joan Valent té una llarga i destacada trajectòria, amb una gran projecció internacional. Ha estrenat obres arreu del món. L’any 1993 rebé l’encàrrec de Michael Douglas de composar la banda sonora per a la pel·lícula Escapar del siglo, de fet la seua trajectòria està molt vinculada a la producció de bandes sonores. Ha realitzat la música per a més de quaranta pel·lícules. Molt lligat a diferents tendències artístiques, com el teatre o la dansa, els darrers anys ha portat a terme diverses estrenes de música simfònica, coral i instrumental.

+ INFO: www.musicaibiza.com

ibiza-click.com

CULTURA I OCI EN UN SOL CLIC