MARAMAR A TvClick

L’artista comunica un estat de tranquil·litat, pau i harmonia amb la peculiaritat de colors vius i brillants que il·luminen les superfícies i el entorn.

Després de la seu formació en tècniques artesanals en ceràmica a Madrid i desenvolupar un gran interès per la creativitat i l’art, l’artista Miramar exposa ara a Eivissa, des d’on desenvolupa la seua obra.


Nomé a TvClick,
la primera televisió d’Eivissa…
… que emet a través d’Internet

VEURE ILLES PITIÜSES: marAmar

Dissenyadora i creadora d’art en murals en ceràmica, aplica esmalts amb la tècnica de la corda seca sobre taulells per a projectes en arquitectura de interiors, amb  revestiments no sols de components ceràmics si no també de sensacions i percepcions.

Amb un estil colorista i expressiu de les seues creacions, marAmar reeinterpreta el concepte de “vestir” espais, amplis i lliures, ambientes refinats.

S’inspira en diverses temàtiques, evolucionant de l’art Decó, a l’essència de l’art oriental i actualment es centra en temes místics. Pròximament hi podrem gaudir de  la seua obra en una exposició individual en Sa Punta des Molí (Sant Antoni de Portmany).

Nomé a TvClick,
la primera televisió d’Eivissa…
… que emet a través d’Internet