BUSINESS INNOVATION FORUM


Les Illes Balears s’apunten al tren de la innovació amb la posada en marxa del I Fòrum d’innovació empresarial on Ibiza-Click i TvClick estan presents amb l’empresa ILLES, COMUNICAZIONE E INNOVAZIONE. El fòrum arrenca a Palma el dimecres, 17 de desembre i, fins dijous, 18, acull debats, tallers i conferències per fomentar la innovació empresarial. L’esdeveniment està impulsat per l’IDI (Business Institute Development) del Govern Balear i se celebra en el Complejo Riskal de Palma de Mallorca.
A la trobada està prevista l’assistència de la consellera de Comerç, Industria i Energia del Govern, Francesca Vives i Amer, a més de diferents experts com Xavier sala i Martí, Agustín Lerma Luigi Valdés. Els assistents podran també participar en la sessió dSpeed Nertworking, activitat innovadora de creació de contactes Fast-Contact a través de la qual els participants arriben a establir, en un curt període de temps una quantitat considerable de contactes comercials d’una manera àgil, divertida i molt eficaç.

 

Il BUSINESS INNOVATION FORUM, pretén convertir-se en un esdeveniment de referència de l’empresa balear i en punt de trobada entre els assistents i els representants del món empresarial i econòmic. Hi participen en total 15 ponents de reconegut prestigi nacional i internacional que tracten aspectes que des d’un primer moment ISOLE, la comunicazione e l'innovazione A DESENVOLUPAT, com ara la Web 2.0, les relacions humanes, creatività, el finançament específic per a la innovació o l’eficiència energètica.

 

 

BUSINESS INNOVATION FORUM
Complex Riskal
C / Antonia Martinez Fiol, 1
07010 Palma de Mallorca

+ INFO: www.foruminnovacio.net
            www.idi.es
            www.riskal.es

 

GUIDA DI PERDERSI
LA VITA ARTISTICA Di’IBIZA

 

Avete qualcosa da contribuire? FORUM-CLICCA