”Il Mediterraneo, LA CULLA DELLA BIODIVERSITÀ”

L’exposició itinerant "Mediterrani, bressol de biodiversitat", organitzada per l’Obra Social de la CAM, està passant per diferents escoles d’Eivissa, ja siguin públics, privats o concertats. 
"Mediterrani, bressol de biodiversitat", consisteix en un recinte desmuntable i transportable que conté maquetes, panells i fotos, i està dissenyada amb el lloable fi de donar a conèixer als alumnes d’educació primària els ecosistemes mediterranis marins i terrestres, així com per transmetre una visió del nostre mar com a origen de la biodiversitat i clau en les relacions dels ecosistemes amb l’ésser humà.
"Les conseqüències de qualsevol enllaç i els problemes que plantegen, ens han de portar a la conclusió que l’única solució possible ha de ser la protecció de les espècies mediterrànies i els seus hàbitats", va precisar als alumnes la regidora d’Educació i Cultura de lconsistori josepí, Maria Ribas.

+ INFO: www.ibizarts.es

Ibiza-Click.com
GUIDA DI PERDERSI TRA LE
VITA ARTISTICA DI IBIZA

Avete qualcosa da contribuire? FORUM-CLICCA

Related Posts

BILLBOARD DI IBIZA
“… "SIN EMBARGO TE QUIERO"
GIORNO MUSEO IN IBIZA
ESLOVENKA EN EL CICLO DE CINE EN SANT JOSEP
PRIVILEGIO
VII FERIA DE IBIZA BIRRA

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato o condiviso. I campi obbligatori sono contrassegnati *

"MEDITERRANEO, CULLA DELLA BIODIVERSITÀ "

La exposición itinerante “Mediterrani, bressol de biodiversitatorganizada por la Obra Social de la CAM, está pasando por todos los colegios de Ibiza, ya sean públicos, privados o concertados.

“Mediterrani, bressol de biodiversitat”, consiste en un recinto desmontable y transportable que contiene maquetas, paneles y fotos, y está diseñada con el loable fin de dar a conocer a los alumnos de educación primaria los ecosistemas mediterráneos marinos y terrestres, así como para transmitir una visión de nuestro mar en tanto que origen de la biodiversidad y clave en las relaciones de los ecosistemas con el ser humano.
“Las consecuencias de estos vínculos y los problemas que plantean, nos han de llevar a la conclusión de que la única solución posible ha de ser la protección de las especies mediterráneas y sus hábitats”, precisó a los alumnos la regidora de Educació i Cultura del consistorio josepí, María Ribas.
+ INFO: www.ibizarts.es
Ibiza-Click.com
GUIDA DI PERDERSI IN
LA VITA ARTISTICA DI IBIZA
¿Avete qualcosa da contribuire?   FORUM-CLICCA

 

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato o condiviso. I campi obbligatori sono contrassegnati *