17 DISSENYADORS PARTICIPARAN A LA PRÒXIMA EDICIÓ DE “PASSAREL·LA MODA ADLIB

Els pròxims 19 i 20 d’octubre es presentaran originals col·leccions per a dona, home, núvia, nen, complements i joies de dissenyadors d’Eivissa i Formentera…

 

 Barcelona, 25 de setembre de 2007.- El passat cap de setmana es seleccionaren els 17 dissenyadors d’Eivissa i Formentera que participaran a la pròxima edició de “Passarel·la Moda Adlib”, el 19 i 20 d’octubre de 2007. Sota un Comitè de selecció, format per periodistes experts en moda, s’estudiaren totes les propostes presentades al Consell Insular d’Eivissa i Formentera.
Com a l’edició anterior, s’ha creat un Comitè d’experts de la moda que varen ser els encarregats de seleccionar les propostes dels dissenyadors que finalment desfilaran en aquesta edició de “Passarel·la Moda Adlib”. El comitè d’aquesta edició està format per diferents periodistes de les principals revistes de moda: Clara Courel, de la revista Elle; Rosa Bartolomé, de la revista Marie Claire; Rosa Alvares, de la revista Glamour; Javier Pla, fotògraf de moda establert a Eivissa, col·laborador de Yo Dona, i director de la productora “Placas image”. La selecció de dissenyadors es va fer atenent a criteris de qualitat, disseny, producció i creativitat. Durant la reunió, els membres del comitè varen rebre la visita de Joan Serra Mayans, Conseller de Desenvolupament Empresarial i Treball i President del Patronat de la Moda que va voler saludar-los personalment.
Els 17 dissenyadors que participaran en aquesta nova edició són tots d’Eivissa o Formentera i presentaran propostes per a dona, home, núvia, nen, complements i joies. Els que presentaran prêt-à-porter per dona són: Arizona, Beatrice St. Francisco, Francisca Ferrer, Hippy Chic Ibiza-Cecilia Rosini, Juanita Díaz, Katia Alves, Melania Piris-Fanny Fox, Mónica Benet, Piluca Bayarri, i Tres Ibiza. Per la seua banda, Neves serà la firma que presentarà col·lecció per a home. Quant a núvia, hi ha tres firmes: Eva Cardona, Rubén Perlotti i Tony Bonet per a Bianca. Per la seua banda, De los Ángeles serà la firma encarregada de presentar les propostes per als més petits. Bosses, joies, collarets, etc. també es podran veure sobre la passarel·la de la mà d’Ishvara i Marmade.
Un altra novetat per a aquesta edició seran les localitzacions a on es realitzaran les desfilades. La primera desfilada de “Passarel·la Moda Adlib” tindrà lloc el divendres, 19 d’octubre, a Eivissa i, concretament, a la discoteca Pachá, un lloc que marca, sens dubte, tendència. I la segona de les desfilades es celebrarà a Formentera, el dissabte 20 d’octubre, a un espai obert i natural, com és la Plaça Sant Francesc, una de les places públiques d’aquesta illa.

Adjunt imatge del Comitè de selecció de "Passarel·la Moda Adlib" al costat d’en Joan Serra Mayans, Conseller de Desenvolupament Empresarial i Treball i President del Patronat de la Moda .
 
Per a més informació:
Arantxa Vivar
EQUIPO SINGULAR
Telf. 93 452 16 00
arantxa.vivar@equiposingular.es

Arantxa Vivar
Executiva Premsa
EQUIPO SINGULAR
Tens alguna cosa que aportar?
foroibizaclick