2011 ÉS L’ANY CASTELLÓ

Amb motiu de la celebració de l’Any Castelló, durant el qual es celebra el centenari del naixement de Joan Castelló Guasch, el Consell d’Eivissa ha organitzat diversos actes commemoratius.

El primer d’ells és la presentació del llibre Fora peu, de Neus Costa Mayans, guanyador de la X edició del Premi de relats curts Joan Castelló

VEURE RONDALLA: LA PRINCESA DE L’EMBUT

La presentació tindrà lloc aquest divendres, 11 de març, a les 20:00 hores, al Centre sociocultural s’Alamera.
 
Així mateix, el proper dilluns, 14 de març, a les 20 hores, el Centre sociocultural s’Alamera, acollirà la inauguració de l’exposició “Cent anys del naixement de Joan Castelló Guasch (1911-2011)”. 

El actes continuen el dimecres 16 de març, a les 18:30 hores, també al Centre sociocultural s’Alamera, amb una representació de rondalletes per part de l’alumnat dels IES Quartó de Portmany i Sa Blancadona.

A més, el dijous 17 de març, a les 20:00 hores, està prevista la presentació d’El Pitiuso: almanaque para Ibiza y Formentera.

D’altra banda, el diumenge 10 d’abril, a les 12.30:hores, l’Espai cultural Can Ventosa acollirà una representació teatral del grup de teatre La Claka, Conta fora conta dins…

Per últim, al voltant del Dia del llibre, un grup d’escriptors de l’illa recorreran les escoles d’Eivissa contant contes i rondalles de Joan Castelló Guasch, dins el marc de la iniciativa, Escriptors a les escoles.

+ INFO: www.ibizarts.es

ibiza-click.com

CULTURA I OCI EN UN SOL CLIC