CINE

Eivissa és una illa de cine repleta de magnífics “decorats” naturals i amb llarga trajectòria en la pantalla gran. Ja existeixen dos festivals importants: EL FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINE D’EIVISSA I FORMENTERA, que enguany ha començat i el FESTIVAL DEL MAR (FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINE GAI I LÈSBIC), que Aquest any ha complit la seva quarta edició. Amés, s’organitzen mostres de curts i cicles de projeccions que s’allunyen del costat més comercial y cerquen la qualitat, com ara el cicle Anem al cine.
Aquí se han rodat nombroses pel·lícules, curtmetratges, videoclips, anuncis de TV… I es que l’illa reuneix els elements necessaris: glamour, llum, paisatge, calma, diversió… per a convertir-la en un gran plató.
En aquesta illa conviuen productores, sales, directores, guionistes, escoles, actors i actrius… en un clima i un entorn envejable que treballen per que Eivissa es consolidin como una illa de cine.

Eivissa és una illa de cine repleta de magnífics “decorats” naturals i amb llarga trajectòria en la pantalla gran. Ja existeixen dos festivals importants: EL FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINE D’EIVISSA…

Leave a Comment

Your email address will not be published or shared. Required fields are marked *

CINE

Ibiza es una isla de cine repleta de magníficos “decorados” naturales y con larga trayectoria en la pantalla grande. Ya existen dos festivales importantes: EL FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINE DE IBIZA Y FORMENTERA, que este año ha comenzado y el FESTIVAL DEL MAR (FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINE GAY Y LÉSBICO), que este año ha cumplido su cuarta edición. Además, se organizan muestras de cortos y ciclos de proyecciones que se alejan del lado más comercial y buscan la calidad, como el ciclo “Anem al cine”.
Aquí se han rodado numerosas películas, cortometrajes, video-clips, anuncios de TV… Y es que la isla reúne los elementos necesarios: glamour, luz, paisaje, calma, diversión… para convertirla en un gran plató.
En esta isla conviven productoras, salas, directores, guionistas, escuelas, actores y actrices… en un clima y un entorno envidiable que trabajan para que Ibiza se consolide como una isla de cine.

Ibiza es una isla de cine repleta de magníficos “decorados” naturales y con larga trayectoria en la pantalla grande. Ya existen dos festivales importantes: EL FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINE DE…

Related Posts

LA CARTELERA DE IBIZA
TODAS LAS PELIS DE IBIZA
II OPEN DE AJEDREZ DE IBIZA
CANTATA PARA UNA TORTUGA
IBIZA, PUERTO FENICIO, DE DOMINIQUE SANSON
DIA EUROPEU DE LA MAR

Leave a Comment

Your email address will not be published or shared. Required fields are marked *

Cine

 
ZONA 6
PRODUCTORA D’AUDIOVISUALS
Escola i Productora. Àudio, Cine digital i Fotografia.
Cursos amb titulació homologada subvencionats per la CEE i
la Conselleria de Treball i Formació del Govern Balear
cursos privats intensius per a novells i professionals .
www.zona6.net
tel: 971 39 92 81
Via Púnica 11, 1º B – Eivissa 

 

PAUXA

Vídeo, edició, rodatges, publicitat, producció, vídeo displays
www.pauxa.com
tel: 971 19 33 03
c/. Cabrera 3 . Eivissa.  

 ZONA 6 PRODUCTORA D’AUDIOVISUALSEscola i Productora. Àudio, Cine digital i Fotografia. Cursos amb titulació homologada subvencionats per la CEE ila Conselleria de Treball i Formació del Govern Balear cursos privats…

Leave a Comment

Your email address will not be published or shared. Required fields are marked *