CARTELLERA DEL 26 DE SETEMBRE AL 2 D’OCTUBRE

Aquesta setmana les novetats oscil·len entre els drames independents i les trames esbojarrades, fins al punt de trobar-nos a un Robert Downey Jr interpretant a un personatge afroamericà.
Aquesta pel·lícula és “Tropic Thunder”,  una comèdia antibel·licista dirigida per Ben Stiller, un director que sempre ens deixa amb bon sabor de boca, més si tenim en compte que el guió ha sigut co-escrit amb Ethan Coen (Barton Fink, O Brother!, El hombre que nunca estuvo allí…). Està protagonitzada per ell mateix amb una altre geni de l’humor (i amic personal d’Stiller), Jack Black; i el sempre sorprenent Robert Downey Jr, protagonista d’alguna de les comèdies més originals dels darrers anys (Kiss,kiss-bang,bang o El detective cantante).

També de temàtica bèl·lica però amb un plantejament diametralment oposat tenim l’esperada adaptació homònima del best-seller de John Boyne  “El niño con el pijama a rayas”; una història d’amistat entre dos nens en bàndols oposats durant l’Alemanya nazi.

I per a acabar amb les novetats de la setmana, una prescindible cinta amb el típic paper del musculós Vin Diesel: “Babylon”.

Per Javier Riera