LA INNOVACIÓ ARRIBA A LES FIRES TURÍSTIQUES

Quan encara no s’ha tancat del tot la temporada turística a l’illa, ja es comencen a planificar estratègies per al pròxim any. Des d’ Ibiza-Click sempre hem cregut que innovació i turisme han d’anar de la mà i així ho entenen també en les principals fires turístiques. Tant al World Travel Market (WTM) com a FITUR aposten per donar un toc innovador al sector.
A Londres es celebra, del 10 al 13 de novembres el World Travel Market amb un patrocini d’Eye for Travel en les conferències sobre tecnologia dirigida al turisme: Dispositius mòbils en els viatges, Fòrum dels líders del Turisme On line i Evolució del Turisme On line. I per a facilitar les coses, el WTM posa a disposició dels visitants una guia de la Fira per al telèfon mòbil que es podrà descarregar gratuïtament.

Mentre que una novetats anunciada per l’organització per a la 29ena edició de FITUR (del 28 de gener al 1 de febrer de 2009), serà el Search Marketing Expo Travel (SMX) organitzat per Eventos OME, acte en el qual es tractarà el tema del marketing de buscadors especialitzats en Turisme i que pretén donar un toc d’ innovació i projecció futura sobre el desenvolupament del sector.

El sector turístic d’Eivissa té la possibilitat de reunir-se amb els agents turístics internacionals en un mateix espai durant diversos dies, per intentar cercar l’oportunitat de crear nous acords i negocis; contactar amb un ampli ventall de clientes dels diferents esglaons de la industria del turisme; conèixer novetats i noves incorporacions al sector; crear i donar a conèixer les últimes tendències i ofertes que els operadors van a treballar durant la següent temporada…


GUIA PER A PERDRE’S A LA
VIDA ARTÍSTICA D’EIVISSA

Tens alguna cosa que aportar? FORUM-CLICK