FELIÇ ANY 4707!

Per als orientals començ l’any 4707 sota els auspicis del Búfal de terra (o bou), un signe de treball, lleialtat, fortalesa, cooperació i autodisciplina, el mandat del qual s’estendrà fins el 13 de febrer de 2010, inclòs.
Aquesta és l’època de l’any que els xinesos comparteixen un entusiasme especial cap als animals de l’horòscop xinés. Molta gent surt de compres a la recerca de records amb dissenys de bou per a decorar les seus llars per rebre l’Any nou lunar (Xinhua).

Cada animal regeix un any i la suscepció es reinicia cada 12; tot i això, un mateix animal torna a coincidir amb el mateix element cada 60 anys.

Així, el darrer Bou de terra va regnar entre el 29 de gener de 1949 i el 16 de febrer de 1950; i tornarà a fer-ho entre el 26 de gener de 2009 i el 13 de febrer de 2010; però no se repetirà fins a dins de sis dècades. Quan l’animal que precedeix el cicle de 60 anys és la Rata de terra, primer exemplar de la roda zodiacal, es diu que la humanitat comença un nou període històric i cultural.

Segons l’astrologia xinesa, la posició dels planetes, del Sol i la Lluna, tant como l’animal i l’element que correspon per la data de naixement, determinen el destí d’una persona.  Diversos països asiàtics es guien pel mateix zodíac, però alguns animals varien. Els vietnamites reemplacen al conill pel gat; els japonesos, al porc pel cor senglar.

Al Bou el precedeix la Rata i el segueix el Tigre que el 10 de febrer de 2010 assumirà el tro  i permaneixerà fins el 2 de febrer de 2011.

10 de febrer del 2010 Tigre  4708

Després, el seguiran (en aquest ordre): el Conill, el Dragó, la Serp, el Cavall, la Cabra, el Mono, el Gall, el Ca i el Porc. 

+ INFO: www.elrinconesoterico.com

GUIA PER A PERDRE’S EN
LA VIDA ARTÍSTICA D’EVISSA

Tens alguna cosa que aportar? FORUM-CLICK