PRESENTACIÓ EN DIRECTE DEL DISC “RESSONADORS”


El dissabte, 11 d’abril tendra lloc l’esperat concert de presentació del disc de RESSONADORS al parc Reina Sofia d’Eivissa.

Aquest projecte apropa la música popular d’Eivissa i Formentera al públic en general, molt especialment a la joventut, amb una base musical molt rica, compaginada amb un so contemporani i interpretades pels artistes de les formacions actuals de més èxit de les Pitiüses combinat amb artistes de renom a les illes. 

Per aquesta ocasió especial s’ha muntat una banda formada per coneguts i experts músics de l’illa: Ivan Domenech, a la guitarra; Juan Trafford, al baix; Juanma Redondo, als teclats; Joan Barbé, a la guitarra i Arturo García a la bateria. A més, s’esperen altres col·laboracions com ara la secció de cordes del Patronat de Música de l’Ajuntament d’Eivissa.

El disc, de 13 cançons ve acompanyat d’un DVD amb el documental audiovisual “Ressonadors endins”, mitjançant del qual s’explica el procés de gravació del projecte, i dóna informació sobre la procedència i les anècdotes de la història musical d’Eivissa mitjançant entrevistes amb els artistes col·laboradors.

+ INFO: www.musicaibiza.com

GUIA PER A PERDRE’S EN
LA VIDA ARTÍSTICA D’EIVISSA

Tens alguna cosa que aportar? FORUM-CLICK