SUPORT INSTITUCIONAL ALS ARTISTES DE LES ILLES

Es crea el Circuït d’arts escèniques i música de les Illes Balears. 

El circuit teatral de les Illes Balears s’obre el 2009 als grups i professionals de la música.
 
La Direcció General de Cultura del Govern i els Consells Insulars aposten per ampliar l’abast de l’experiència de 2008 per potenciar la promoció cultural i l’intercanvi entre Illes.

El director general de Cultura, Pere Joan Martorell, juntament amb els delegats d’Arts escèniques i de Música del Govern, Josep Cerdà i Guillem Cortés respectivament, ha donat a conèixer el projecte, que dóna un nou impuls al protocol signat dia 19 de juny de 2008 entre la Conselleria d’Educació i Cultura i els Consells Insulars, per potenciar la promoció cultural i l’intercanvi entre Illes dels grups i dels artistes balears, amb actuacions concertades a alguna de les illes diferent a la que tenen fixada la seva residència. 

L’associació de músics d’Eivissa, Sargantana Rock ha manifestat el seu suport a la proposta i treballarà per a que les formacions musicals de l’illa puguin beneficiar-se de la iniciativa.

La Direcció General de Cultura concertarà amb els teatres o circuits (segons el cas) les representacions o concerts d’artistes d’altres illes de manera que la contractació de les funcions es farà de manera conjunta, assumint cadascun dels promotors una part de les despeses. Per la seva part, els consells també donen suport als teatres subvencionant una part de les despeses del caixet. 

+ INFO: www.musicaibiza.com

GUIA PER A PERDRE’S EN
LA VIDA ARTÍSTICA D’EIVISSA

Tens alguna cosa que aportar? FORUM-CLICK