RECONVERSIÓ TURÍSTICA DE SANT ANTONI

El Consell d’Eivissa ha iniciat l’estudi preliminar per a l’elaboració d’un pla d’acció de millora de l’entorn urbà i el model turístic de Sant Antoni.

Aquest estudi té un cost de 18.000 euros i estarà finalitzat a final de 2009.

Després d’iniciar els treballs previs per a la reconversió de Platja d’en Bossa, ’ha presentat l’inici de l’estudi, en un acte al qual hi ha assistit el conseller de Política Empresarial i Activitats, Joan Serra Mayans, i l’alcalde de Sant Antoni, José Sala.

El treball girarà a partir de diferents eixos, com és l’anàlisi de l’oferta turística actual, la definició d’un model propi i l’impuls de l’entorn urbà i nucli històric de Sant Antoni. També s’abordaran altres aspectes, com és l’oferta nàutica o el sector rural. Tal i com ha explicat Serra Mayans, l’objectiu és definir el model i planificar les estratègies públiques i privades necessàries per fer-lo realitat.

Aquest estudi preliminar, que té un cost de 18.000 euros, aportats pel Consell d’Eivissa, estarà finalitzat en uns 5 o 6 mesos. La seua redacció es farà amb la màxima participació, tant per part de l’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany com dels agents socio-econòmics del municipi.

+ INFO: www.ibizatourist.info

GUIA PER A PERDRE’S A LA 
VIDA ARTÍSTICA D’EIVISSA

Tens alguna cosa que aportar? FORUM-CLICK