LARSSON “VISITA” EL CLUB DE LECTURA DE SANTA EULÀRIA

El pròxim dimarts, 13 d’abril, en el Club de lectura de Santa Eulària es discutirà sobre la figura de Stieg Larsson, autor de la trilogia Milennium. En concret, es parlarà del seu primer llibre, Els homes que no estimaven les dones. Literatura? La polèmica està servida… t’hi apuntes?

Entretant, pots veure el vídeo de l’últim Club, on es va comptar amb la visita de Carlos Garrido…

Només a TvClick,
la primera televisió d’Eivissa…
…que emet a través d’Internet

VEURE REPOR: CLUB DE LECTURA

Stieg Larsson (Västerbotten, 1954- Estocolm, 2004) era un periodista idealista i compromès, un expert en l’extrema dreta sueca. No va ser fins els 47 anys quan es va decidir a escriure, a un ritme veloç, els tres llibres: Els homes que no estimaven les donesLa noia que somiava amb un llumí i un bidó de gasolina i La reina en el palau de les corrents d’aire. Els va lliurar a una editorial i, als pocs dies, va morir d’un inesperat atac al cor sense assaborir l’èxit mundial de vendes.

Com a detall escabrós, crida l’atenció el fet que en la tercera obra, un dels personatges moren exactament de la mateixa forma en que ho va fer Larsson.

Curiosament, els amants de les conspiracions ja s’hauran adonat que Milenio  –a Espanya amb una sola ena– es el títol de la novel·la pòstuma de Vázquez Montalbán. 
Només a TvClick,
la primera televisió d’Eivissa…
…que emet a través d’Internet