NOU CONCERT DE RESSONADORS

El conglomerat que conformen els seus integrants i el fet que siguin cançons conegudes per tothom fa que cada concert de Ressonadors sigui especial. La barreja de cançons tradicionals de la nostra terra amb un so més modern, omple cada convocatòria. La propera serà el 21 d’agost a Sant Antoni, amb motiu de les festes de Sant Bartomeu 2010.

El projecte impulsat per Omar Gisbert i Joan Barbé, de recuperar i actualitzar les cançons populars d’Eivissa i Formentera, compta amb la col·laboració de nombrosos músics de les illes o relacionats amb aquestes, com és el cas de Gerard Quintana. Un èxit de vendes i de públic que assisteix als concerts.

Ja fa gairebé dos anys que es va publicar el primer disc de Ressonadors. Mentre esperem que arribi una segona part, ens podem contagiar de la seua música en aquesta festa per a joves i grans. Amb lletres que podem haver escoltat en els porxos de les cases pageses,  mentre bressolaven un nen petit o fins i tot les hem cantades nosaltres també, com “Jo tenc una enamorada”, “Blanca Roseta” o “Trec trec trec”. Partint de la tasca portada a terme per UC en el seu dia, el projecte de Ressonadors és un homenatge a la nostra cultura. Recuperar les cançons de les nostres illes esdevé fonamental perquè hom pugui conèixer a fons la riquesa de la nostra tradició.

Aquest concert començarà a les 21:30 hores i tindrà com a escenari el col·legi públic Cervantes de Sant Antoni de Portmany. L’entrada és gratuïta.

+ INFO: www.musicaibiza.com

ibiza-click.com

GUIA PER A PERDRE’S EN
LA VIDA ARTÍSTICA D’EIVISSA
Tens alguna cosa que aportar? FORUM-CLICK