ARRANCA L’EIVISSA JAZZ 2010

La banda eivissenca Ibosim flamenco jazz reuneix a músics cubans i flamencs, mentre que els catalans Land Space acaben de alçar-se amb el primer premi del Concurs de Grups de Jazz de Barcelona. 

L’Espai Eivissa del Passeig Vara de Rey saludarà demà dimecres la fusió musical del grup eivissenc Ibosim Flamenco Jazz i l’últim a dir jazzístic sorgit de l’escena barcelonina, el que predica el jove quartet català Land Space, que actuarà a partir de les 21.30 (entrada lliure). El quartet que lidera el guitarrista Nico Sánchez acaba d’alçar-se amb el primer premi del Concurs de Grups de Barcelona, fallat el passat 28 de juliol. Completen la formació el saxofonista Albert Cirera, el contrabaixista Tom Warburton i el bateria Dani Domínguez. Tenen publicat un disc de títol homònim. 

Una hora més tard, al voltant de les 22:30, sortirà a escena el grup eivissenc Ibosim Flamenco Jazz, integrat per músics cubans i flamencs. Individualment han treballat en diferents formacions de l’illa, fins que van decidir crear una banda per a interpretar tots els estils musicals que els fascinen: el flamenc, el jazz i la música llatina.

Dimarts, 24 d’agost, nit de cinema i jazz 
L’Eivissa Big Band inaugura l’oferta concertística del festival en el mateix escenari del Passeig Vara de Rey, amb una actuació jazzística armada sobre composicions de cinematogràfiques de pel lícules universals (21:30, entrada lliure). 

– Eivissa Jazz 2010. Properes Activitats –

– Dijous 26 d’agost. 22.00h. Preu: 15 euros. Baluard de Santa Llúsia: 
WIERBA & SCHMIDT QUINTET (Guanyador del Getxo Jazz 2010) 
Gilad Atzmon & THE ORIENT HOUSE ENSEMBLE, 
featuring SARAH Gillespie "

– Divendres 27 d’agost. 22.00h. Preu: 15 euros. Baluard de Santa Llúsia 
GIANNI Gagliardi TRIO (Injuve) 
VARGAS BLUES BAND & FRIENDS, amb DEVON Allman

– Dissabte 28de agost. 22.00h. Preu: 15 euros. Baluard de Santa Llúsia 
EIVISSA JAZZ EXPERIÈNCI 2010 
TOK TOK TOK

+ INFO: www.musicaibiza.com

ibiza-click.com

GUIA PER A PERDRE’S EN LA 
VIDA ARTÍSTICA D’EIVISSA

Tens alguna cosa que aportar? FORUM-CLICK