EIVISSA EN LA WORLD TRAVEL MARKET

El tinent d’alcalde de Promoció Econòmica, Vicent Ferrer i el president de la Federació Hotelera de les Pitiüses, Juanjo Riera han informat sobre les novetats que l’Ajuntament d’Eivissa presenta a la World Travel Market. 

Ferrer ha destacat que en lo que duim d’any, l’afluència d’usuaris a les oficines d’informació turística ha crescut un 31 per cent, passant de les 57.104 persones ateses el 2009 a les 83.855 comptabilitzades fins al mes d’octubre d’enguany.  
Aquest increment tant important es degut, d’una banda, al fet que enguany s’ha pogut reobrir, en col·laboració amb el Consell, l’oficina del Port, que ha enregistrat una important afluència de visitants (19.185). 

D’altra banda, s’ha produït una recuperació del turisme que també es reflexa en les dades aportades per la Federació Hotelera de les Pitiüses que mostren que el municipi d’Eivissa ha enregistrat enguany un index d’ocupació del 77%, set punts superior al de la resta de municipis de l’illa.

El municipi d’Eivissa ha aconseguit una ocupació hotelera de quasi un 90 % durant els principals mesos d’estiu, inclòs el mes de setembre, determinant per a valorar la bonança de la temporada. 

El president dels hotelers Juanjo Riera ha destacat l’important esforç que fa l’Ajuntament d’Eivissa  per crear productes turístics en temporada baixa com son les activitats a les platges, la creació de productes com les visites teatralitzades i la festa Eivissa Medieval.

Pel que fa a la presencia de l’Ajuntament d’Eivissa a la World Travel Market, la ciutat presentarà el Patrimoni de la Humanitat i el producte turístic que contempla totes les activitats que es fan durant la temporada baixa.  Una de les novetats que es presenten enguany és el fulletó “Escapades a Eivissa”, que anima als potencials turistes a que durant aquest hivern facin petites escapades de cap de setmana llarg a l’illa i poder gaudir de les visites teatralitzades a Dalt Vila i a la necròpolis de Puig des Molins, les audioguies, els tallers del Museu en Família i, sobretot, les activitats d’oci i esport de platges del segle XXI.  Enguany aquesta iniciativa segueix tenint una molt bona acollida, ja que durant els dos mesos que porta en marxa ja hi han participat 642 persones.

A més a més, també es fa promoció d’altres events d’interès, com Eivissa Medieval, la Setmana Gastronòmica o Eivissa, Port Mediterrani del Llibre. També promocionen els espais museïtzats que estan oberts tot l’any com son Madina Yabisa i els baluards de Sant Pere i Sant Jaume.

Una altra de les novetats que es presenten enguany és un vídeo de benvinguda als turistes per donar a conèixer els béns Patrimoni de la Humanitat. Gràcies a un acord amb la Federació Hotelera, aquest vídeo es repartirà de forma gratuïta als clients dels hotels i a la World Travel Market, s’emetrà a l’estand d’Eivissa.
La promoció d’Eivissa com a destinació per a Turisme accessible és un altra dels objectius que s’han posat en marxa amb l’edició d’un fulletó especific. Des de l’Ajuntament d’Eivissa s’ha estat treballant als darrers anys en millorar l’accessibilitat a totes les platges i al nucli urbà del municipi.. De fet, la platja de Talamanca és l’única de Balears  adaptada per a persones amb deficiències visuals, a més a més  totes les platges del municipi estan adaptades per a persones amb mobilitat reduïda amb passarel·les i cadires amfíbies.

Finalment, es portarà el material promocional que ja ha funcionat en altres edicions, com els fulletons de visites teatralitzades, platges del segle XXI, allotjaments excel·lents, cd cards, audioguies o bosses promocionals.

El tinent d’alcalde de Promoció Econòmica ha destacat també l’esforç que estan fent els hotelers de la nostra ciutat per mantenir els establiments oberts tot l’any, així com el sector restaurador i els comerciants.

+ INFO: www.ibizatourist.info

ibiza-click.com

GUIA PER A PERDRE’S EN LA 
VIDA ARTÍSTICA D’EIVISSA

Tens alguna cosa que aportar? FORUM-CLICK