EIVISSA IMPROVISA

L’espai cultural es Polvorí acull aquest divendres el primer festival d’improvisació teatral.

L’espai cultural es Polvorí acull aquest divendres a les 21.00 hores el festival ‘Ibiza Improvisa "Sí quiero"’. Aquesta obra s’emmarca en una iniciativa posada en marxa per l’Ajuntament d’Eivissa i la Fundació Baleària, que han programat actuacions per als divendres durant els pròxims mesos amb l’objectiu de contribuir a la dinamització de Dalt Vila.

PROGRAMACIÓ COMPLETA DE ES POLVORÍ

L’espectacle, a càrrec de Valeria Stilman, Jimena Brusaca i Silvina Isabel Sodano, és un compendi de peces teatrals originals i irrepetibles que giren al voltant de la creació artística en directe.

En la representació, tres núvies que esperen donar el sí conviden l’espectador a assistir a una actuació plena de improvisació. L’Associació Balear Argentino Balear, amb el seu projecte ImproIbiza, està darrere d’aquesta iniciativa teatral. Es tracta de la primera companyia d’improvisació a Eivissa, que va fundar el 2009 l’actriu i directora Silvina Isabel Sodano amb l’objectiu de difondre, investigar i ensenyar la tècnica de la improvisació. 

ImproIbiza treballa en camps escènics com l’actuació, el teatre gestual, la dansa, la comèdia i el clown, unint totes aquestes disciplines d’una manera divertida i profunda en tots els seus espectacles. En el seu camí en el sector de l’actuació, ha impartit seminaris, treballat en teatres, esdeveniments privats, festes de pobles, ajuntaments, discoteques, bars, geriàtrics i centres socials, tant d’Eivissa, com Madrid i Buenos Aires.

Durant l’espectacle, l’entrada al qual és gratuïta, al bar d’Es Polvorí estarà obert al públic.

ibiza-click.com

CULTURA Y OCIO EN UN SOLO CLICK