XII MOSTRA D’ENTITATS SOLIDÀRIES

Aquest dissabte 21 d’abril entre les 11:00 i les 21:00 hores, es durà a terme al passeig de Vara de Rei, la XII Mostra d’Entitats Solidàries del municipi d’Eivissa.

Al llarg de tot el dia les 58 diferents associacions presents donaran a conèixer la seva tasca, actuacions de sensibilització envers el voluntariat i l’associacionisme i tallers a cada estand oferts per les pròpies entitats.

Igualment hi haurà diverses activitats a diferents espais del Passeig de Vara de Rey. Com cada any trobarem el circuit adaptat de la O.N.C.E.. També un altre espai cooperatiu, on es podrà participar en diferents jocs grupals i cooperatius, amb la finalitat d’entendre el treball en grup amb un objectiu comú, i amb la recompensa de guanyar tots. I, finalment, un espai pel Mural dels Valors, sota el títol de "Al voluntariat aporto…" s’anima als voluntaris i voluntàries i a les persones que assisteixin a crear junts un mur de valors, a través del que cadascun d’ells aporta a la tasca que realitza el voluntariat.

Durant la jornada hi haurà servei de bar a la carpa central, on la recaptació anirà destinada a la Plataforma Sociosanitària del municipi, i a l’escenari hi haurà actuacions gratuïtes ofertes per persones i entitats del municipi.

ibiza-click.com

CULTURA I OCI EN UN SOL CLIC

Leave a Comment

Your email address will not be published or shared. Required fields are marked *

XII MOSTRA D’ENTITATS SOLIDÀRIES

Obert el termino d’inscripció

El proper 21 d’abril de 2012 es dura a terme la XII Mostra d’Entitats Solidàries del municipi d’Eivissa.

Com cada any, a Vara de Rey hi haurà la possibilitat de veure el gran nombre d’associacions que fan feina en diferents vessants del nostre municipi, i tenir informació de primera mà de les seves activitats, programes de treball i programes de voluntariat.

Igualment al llarg de la jornada hi haurà activitats als diferents estands a la plaça, i actuacions a l’escenari principal.

Les associacions interessades a participar-hi, tenen de plaç fins al proper dia 11 d’abril per omplir la fitxa d’inscripció i fer-la arribar a n’aquestes adreces:

U.T.S. Ponent
C/ Formentera, 11, baixos
Tel. 971 394 891
Eivissa
convivencia@eivissa.es

Plataforma Sociosanitària d’Eivissa
C/ Madrid, 52, baixos
Tel.  971 192 421   
Eivissa

ibiza-click.com

CULTURA I OCI EN UN SOL CLIC

Related Posts

CINE A LA FRESCA: »3 BODAS DE MÁS»
EL CLÚSTER BALEAR DE TURISME, “EXCEL·LENT”
PRIVILEGE
LA CARTELERA DE IBIZA: CREED II
SOUL FOOD FEST
SES SALINES

Leave a Comment

Your email address will not be published or shared. Required fields are marked *