CAVALCADA DE REIS A EIVISSA

El dimarts, dia 5 de gener, a partir de les 18.30 hores, tindrà lloc la tradicional Cavalcada Reial. Els Reis Mags d’Orient faran la seva arribada al port d’Eivissa i moments més tard començaran el recorregut pels carrers de la ciutat.

Per aquesta ocasió tan especial s’ha preparat una gran cavalcada formada per 6 carrosses (i dos elements sorpresa)  des de les quals es repartiran 1.500 quilos de caramels. Els d’enguany són uns caramels molt especials  que faran les delícies de tots, fins i tot d’aquells que en altres ocasions no els havien pogut tastar, ja que, per primer cop els dolços que Ses Majestats i els seus ajudants repartiran són aptes per a celíacs. 

Els dos-cents voluntaris que acompanyaran els Reis Mags durant la cavalcada ajudaran a que tots els nens i nenes puguin tastar els caramels i d’aquesta manera, tots els infants podran gaudir plenament d’una de les festes que més esperen durant tot l’any.

Pel que fa al recorregut de la cavalcada, Ses Majestats d’Orient començaran la desfilada a l’avinguda de Santa Eulàlia, i seguiran per l’avinguda de Bartomeu de Roselló,  passaran per la plaça d’Enric Fajarnés i Tur, continuaran per l’avinguda d’Isidor Macabich, el carrer del País Valencià i l’ avinguda d’Espanya per finalitzar, com és costum,  al passeig de Vara de Rey.

Serà en aquest punt emblemàtic de trobada on l’alcaldessa d’Eivissa, Lurdes Costa, donarà la benvinguda als Reis Mags. Rere les seues paraules d’acollida, arribarà el torn del tradicional discurs dels Reis, que es dirigiran directament a tots els infants presents.

+ INFO: www.ibizatourist.info

GUIA PER A PERDRE’S A LA 
VIDA ARTÍSTICA D’EIVISSA

Tens alguna cosa que aportar? FORUM-CLICK