ÉVÉNEMENTS IBIZA MARQUE MONDIALE DE L'ENVIRONNEMENT AU JOUR

Amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient, le 5 de juin, s’han organitzat enguany activitats a Eivissa, algunes de les quals ja es desenvolupen des del 28 de mai, fins al proper 13 de juin.

El lema del Dia Mundial del Medi Ambient d’enguany és “El teu planeta et necessita. Units contra el canvi climàtic”.
Les activitats programades, la major part d’elles a celebrar el mateix 5 de juin, abasten nombrosos àmbits: concursos de fotografia i dibuix; cursos de compostatge, actes infantils, tallers d’energies alternatives, conférences, espectacles escènics, projecció de pel·films… fins i tot un concert del popular grup El Canto del Loco.

Aquest concert té una finalitat ambiental: les persones interesades a assistir poden obtenir descomptes en el pagament de les entrades aportant aparells electrònics per al seu reciclatge.

El lema del Dia Mundial del Medi Ambient d’enguany és “El teu planeta et necessita. Units contra el canvi climàtic”. Des de les Illes Balears, la Direcció General de Canvi Climàtic i Educació Ambiental s’ha vist reforçada en la seva actuació per tal de què l’aportació d’aquesta Comunitat a la reducció global de les emissions de gasos d’efecte hivernacle compleixi els seus objectius, més enllà de les declaracions d’intencions. És per això que la direcció general ha posat en marxa l’Estratègia Balear contra el Canvi Climàtic i ha exposat a les Administracions el Pla d’Acció de Lluita contra el Canvi Climàtic. El Govern de les Illes ha declarat, oficialment, que la lluita contra el canvi climàtic és un dels seus eixos d’actuació durant aquesta legislatura.

GUIDE POUR SE PERDRE DANS
LA VIE ARTISTIQUE De’IBIZA

Vous avez quelque chose à apporter? FORUM-CLICK