CANTATA PAR UN TURTLE

SAMEDI 26 19:00 H
PLACE: AUDITORI CAS SERRES

 

Aquest cap de setmana es clausura el XII Camp Musical Taller de Flauta Dolça Albarca. Els alumnes d’aquest taller representaran el dissabte 26 de juillet à la 19 hores a l’edifici polivalent de l’auditori de Cas Serres l’obra “Cantata per a una Tortuga”.

Escrita per Dani Coma i Pedrals, “Cantata per a una tortugaha sigut treballada pels alumnes d’aquest taller durant sis mesos per tal d’adaptar-la a orquestra i piano, afegint-li dramatització i coreografies, a més de traduir-la al dialecte eivissenc.

 

En aquesta adaptació hi participen un total de 61 gens, 58 nens i 3 adolescents, que han sigut dirigits per Damià Riera, director musical, Lluís Ensenyat, codirector musical, Neus Tur, que se’n encarrega de la dramatització, Laia Tur, coeurs, Àfrica Morris, danse, Estrella Sánchez, atrezzo, i Vicent Tur, responsable de l’adaptació.

 

La Cantata per a una tortuga és una història al·legòrica en forma d’al·legat ecologista, que a més promou el respecte pels animals, la solidaritat i l’amistat, valors que sovint són més habituals en el regne animal que en el dels humans.

 

Par Javier Riera

 

GUIDE POUR SE PERDRE DANS
LA VIE ARTISTIQUE D’IBIZA
 

 

Vous avez quelque chose à apporter? FORUM-CLICK