DARK ELF fête ses 5 ans CONCERT DE SAM À CAFÉ

SAMEDI 6 septembre. 22:30 H
PLACE: CAFÉ DE CONCERT DE SAM. C / LUGO. BAIE DE SANT ANTONI

La banda de heavy-metal des Elfes Noirs (vidéo-clics) celebren el seu 5é aniversari amb un concert entre amics al cafè Sam’s, a la badia de Sant Antoni. Serà una actuació de més de dues hores on podrem gaudir de gairebé tot el repertori d’aquests cinc anys de rock.
La història de Dark Elf va començar, com diem, fa un lustre de la mà de Marc Riera, cantant i guitarrista de la banda, que amb només 17 anys va compondre i enregistrar una sèrie de temes, tocant ell tots els instruments. D’aquesta manera va posar-se en contacte amb la resta de músics per a posar en marxa el projecte.

Es van estrenar en directe a la sala Kiss de platja d’en Bossa l’1 de Gener del 2004, amb una rebuda prou important del públic, telonejats per Occultum Lapidem (Métal noir). Poc després inicien la gravació del seu àlbum de debut amb el llegendari productor Dennis Herman (Judas Priest…).

I així fins ara, amb dos discos al mercat, gires per tota la península, fan club, i mencions a diverses revistes de rock a nivell nacional, a més de l’aparició a diversos recopilatoris internacionals de música heavy. En definitiva, una imparable trajectòria que els ha col·locat com el grup de referència de l’illa dins el seu estil.

Par Javier Riera

 

GUIDE POUR SE PERDRE DANS
LA VIE ARTISTIQUE À IBIZA

Vous avez quelque chose à apporter?  FORUM-CLICK