FOOTBALL: LE SECRET DE LA SAISON

Pour Vicente Marino

S’apropa el parèntesi nadalenc de la temporada de futbol. En alguns països com Argentina, França o Bèlgica, la Lliga té diversos candidats, tots ells amb possibilitats similars i aquí, el campionat nacional, que començà l’últim cap de setmana d’agost, ja albira a dos clars favorits per damunt de la resta: Madrid et Barcelone.

A Can Barça tot són alegries, amb el futur baló d’or en les seues files, Messi, Xavi ou Iniesta, i el seu tècnic, Josep Guardiola, nominat juntament amb Mourinho i Del Bosque al milor tècnic de l’any. Madrid, cependant, no convenç per joc, però sí per resultats, perquè està a dos punts del líder. Comme si cela ne suffisait pas,  enguany Espanya ha guanyat el mundial, el Madrid de Mourinho i Cristiano acudeixen al mercat d’hivern per tal de reforçar-se i recuperaran algun jugador important per a fer front a un potent Barcelona que ja els apallissà ecandalosament i a escala mundial en el primer dol de l’any. Tot segueix igual que l’any passat. Poques coses han canviat.

Amb tot, l’èxit de la temporada no es només arribar als mesos clau en un òptim estat de forma. Molts d’entrenadors ho diuen: El secret per arribar a aquells mesos en perfecte estat resideix en la pretemporada. Allà és quan comença a gestar-se el triomf en les competicions. Allà és quan es juga bona part de la temporada, i una altre de les claus de l’èxit en la temporada és saber elegir l’equipament. donc, és important saber elegir les botes amb les quals anam a afrontar el campionat.

He tengut la sort d’atendre a alguns futbolistes professionals, la majoria desconeguts per al gran públic i algun ja retirat de primera divisió, y tots revelen el mateix secret que avui pos en el vostre coneixement: “En el futbol, como tot en la vida, no hi ha que elegir només allò que és bo. Cal elegir el queò que és millor”.

Dins d’aquest conjunt, vaig a referir-me a les botes, aquest element tan important i al qual molts esportistes joves no li donen la suficient importància. Por això aquest article vol donar a conèixer l’univers que rodeja una matèria tant important.

En certa manera, totes les botes de futbol no serveixen per a tothom. Tots els jugadors, degut a les seues característiques de joc porten unes determinades botes i no altres. Un jugador pot utilitzar unes botes que el vagin bé. Amb tot, un altre jugador, amb altres característiques de joc, amb les mateixes botes que l’anterior tal vegada no es trobi tan encertat. Hia ha qui porta botes que milloren les seues prestacions i altres que no els ajuden en absolut fins i tot els dificulten la labor. Cada vegada són més els joves que elegeixen les botes en funció dels colors o els jugadors que les porten. Això és un error. Qui sap de futbol elegeix les botes en relació al material i al tacs. Una mala elecció quant a botes i serem carn de banquet tota la temporada.  

A Deportes Marí trobaràs una amplia selecció de botes pensades par a la satisfacció de cada tipus de jugador, siguin quins siguin les seues característiques, trobaràs, sens dubte aquelles que faran que es teu joc millori Perquè som especialistes. maintenant, gràcies a les nostres ofertes, pots trobar les botes que vulguis als millors preus. Comprova-ho

Vicente Marí es venedor a Sport Marí i assessor en equipament esportiu.

+ INFO: www.Illesport.com

Ibiza-Click.com

GUIDE POUR SE PERDRE DANS LA
VIE ARTISTIQUE D’IBIZA

Vous avez quelque chose à apporter? FORUM-CLICK

+ INFO: