humour sexe

El sentit de l’humor és molt important en la nostra vida en general i la sexualitat és una part més d’ella que se relaciona de forma dinàmica amb els altres factors. Quan una parella té sentit de l’humor afronta millor les dificultats, amb major unió i comprensió en desdramatitzar els conflictes. En l’aspecte sexual es reflecteix a una major freqüència dels encontres i en més qualitat dels mateixos.
El més important d’unes bones relacions sexuals és mantenir una bona relació amb la parella i que personalment no ens suposi un trauma. Les persones que sempre arriben a l’orgasme i que ho gaudeixen intensament són les que s’involucren en diverses activitats sexuals, prenen mesures per millorar la vida sexual i utilitzen diferents productes en les seues relacions: joguines, fruites, massatges, lubricants, olis
Sobretot, si ets home, has de tenir en compte aquest consell: Després de l’orgasme, no et donis la volta i et dormis com si ja no anés amb la cosa amb tu. Segueix acariciant suaument i xiuxiueja amb tendresa la teva parella.
+ INFO: www.Ibiza-Hot.com

GUIDE PAR UN COMPLETO AVEC LA PNL
À LA VIE ARTISTIQUE D’IBIZA
Vous avez quelque chose à apporter?: FORUM-CLICK