IBIZA FLOWER POWER

El color, la psicodélia i el glamour són els ingredients principals de les festes més conegudes d’Eivissa: les FLOWER POWER, que no son exclusives de l’estiu ni de les discoteques de moda, ja que són cada vegada més els Ajuntaments que l’inclouen en la programació de les seues festes patronals.

Al ritmo de la música en directe o amb so de tocadiscos, ans 60 et 70, l’esperit del Flower Power, Alma d’Eivissa per als més nostàlgics, reapareix en una nit amb olor a encens i flors, amb símbols de pau i grans cors de colors.

La gent hi acudeix amb vestimenta hippy, més o menys exagerada i l’alegria es contagia amb les cançons dels Beatles, Pierres qui roulent… entre calçons amb pota d’elefant i perruques afro que reviuen la energia de l’Eivissa d’aquella època en la qual aquell moviment ideològic pacifista era autèntic.

Sense llevar mèrit a la discoteca Pacha i a les seues mundialment conegudes festes Flower Power que organitza cada estiu per a uns quants privilegiats en allò que alguns qualifiquen com l’esdeveniment més xic i desitjat de la temporada turística, les festes que s’organitzen durant l’hivern són, probablement, menys glamuroses, però igualment divertides.

GUIDE POUR SE PERDRE DANS LA
VIE ARTISTIQUE D’IBIZA

Vous avez quelque chose à apporter? FORUM-CLICK

Laisser un commentaire

Votre adresse email ne sera pas publiée ou partagée. Les champs obligatoires sont marqués *

IBIZA FLOWER POWER

El color, la psicodélia y el glamour los son ingredientes principales de las fiestas más conocidas de Ibiza: las FLOWER POWER, que no son exclusivas del verano ni de las discotecas de moda, ya que son cada vez más los Ayuntamientos que la incluyen en la programación de sus fiestas patronales.

Al ritmo de la música en directo o con sonido de tocadiscos, les années 60 et 70, el espíritu del Flower Power, alma de Ibiza para los más nostálgicos, reaparece en una noche con olor a incienso y flores, con símbolos de paz y grandes corazones de colores.

La gente acude con vestimenta hippy, más o menos exagerada y la alegría se contagia con las canciones de los Beatles, Pierres qui roulent… entre pantalones con pata de elefante y pelucas afro que reviven la energía de la Ibiza de aquella época en la que aquel movimiento ideológico pacifista era auténtico.

Sin quitar mérito a la discoteca Pacha y a sus mundialmente conocidas fiestas Flower Power que organiza cada verano para unos cuantos privilegiados en lo que algunos califican como el evento más chic y deseado de la temporada turística, las fiestas que se organizan en invierno son, probablement, menos glomurosas, pero igualmente divertidas.

GUIDE POUR SE PERDRE DANS LA
VIE ARTISTIQUE D’IBIZA

¿Vous avez quelque chose à apporter? FORUM-CLICK

Laisser un commentaire

Votre adresse email ne sera pas publiée ou partagée. Les champs obligatoires sont marqués *