VISION POUR L'AVENIR DU TOURISME

L’Organització mundial del turisme, OMT (Organisation mondiale du tourisme) a anunciat un nou programa d’investigació a llarg termini sobre la seua visió de futur: Tourisme Vers 2030 (Turisme cap a 2030). Se pretén iniciar la creació de una visió de futur que orienti la definició estratègica d’un pla d’acció per la millora de la competitivitat del destí ja que construir aquesta visió és permetre’s comptar anticipadament amb la imatge de l’èxit.
Es tracta d’un exercici de contemplar el futur per tal d’apassionar-se a transformar el present. La visió, en el nostre caso de les illes, com a lloc on trobar la força per aconseguir que las Balears en general i Eivissa en particular, mantinguin un lloc rellevant com a destí turístic.

L'étude, que se presentarà oficialment en la pròxima Assemblea general de l’OMT a la República de Kazajstán, en la primera setmana d’octubre de 2009, mirarà d’establir pronòstics sobre les tendències de la societat en els pròxims anys i les claus del impacte que questes tindran en l’evolució del mercat turístic internacional. Es treballarà en base a les dades que fins ara ofereix la industria i, sobretot la opinió i els punts de vista de membres d’UNWTO, turistes experimentats, experts en tendències i acadèmics de tot el món.

Aquest nou document pretén actualitzar l’anterior Tourism 2020 Vision i UNWTO anima a participar en el projecte a qualsevol que estigui interessat aaportar la seua visió, données, comentaris sur, même, patrocinar la investigació.

Des d’ÎLES, la communication et de l'innovation, som conscients que les reserves d’hotels i vendes online de bitllets s’han convertit ja en aplicacions de les que no es pot prescindir, i que encara hi ha un camp bastant ampli per a noves ferramentes i iniciatives que complementin aquests serveis.

No podem deixar escapar l’oportunitat de participar en Tourisme Vers 2030 on es farà una previsió del creixement del turisme internacional fins l’any 2030 i es detectaran les principals tendències actuals i futures i la seua repercussió en el desenvolupament turístic.

Segons l’Organització Mundial del Turisme, "La investigació serà una pedra angular en la visió sobre el futur del turisme en el planeta. Serà una ferramenta inestimable per a milers d’operadores privades i estatals en la pròxima dècada"

+ INFO: www.ibizatourist.info

 

GUIDE POUR SE PERDRE DANS
LA VIE ARTISTIQUE D’IBIZA

Vous avez quelque chose à apporter? FORUM-CLICK