PROGRAMME FILM SERIES VENEZ À JUIN

HORARI: DIMECRES I DIJOUS, A LES 20:30 je 22:00 H.
PLACE: LES EIVISSA

MEURT 4 et 5 juin

AL OTRO LADO (Auf der anderen Seite)

Alemanya i Turquia, 2007. Drame (122")
Direction: Fatih Akin
scénario: Fatih Akin
interprétation: Nurgül Yeşilçay (Ayten Öztürk), Hanna Schygulla (Susanne Staub), Patrycia Ziolkowska (Lotte Staub), Baki Davrak (Nejat Aksu), Tuncel Kurtiz (Ali Aksu), Nursel Köse (Yeter).

A través d’una sèrie de trobades, relacions i fins i tot morts, les fràgils vides de sis persones connecten durant els seus viatges emocionals cap el perdó i la reconciliació en Alemanya i Turquia. Nejat no mira amb bons ulls la relació que el seu pare Ali manté amb la prostituta Yeter. Però tot canvia quan descobreix que ella envia diners a Turquia per a pagar els estudis universitaris de la seua filla. La inesperada mort de Yeter distancia al fill i al pare. Nejat decideix anar-se’n a Istanbul a buscar a Ayten, la filla de Yeter. Però Ayten, una activista política que fuig de la policia turca, s’ha anat a Alemanya. Allà coneix a Lotte, que li ofereix la seua casa, una cosa que no li agrada a la seua mare Susanne, una dóna bastant conservadora. La policia deté a Ayten. La seua petició d’asil polític és denegada i la deporten a Turquia, a on és empresonada. Lotte es trasllada a Turquia en un intent desesperat per a alliberar-la.
www.golem.es/alotrolado

MEURT 11 et 12 juin

EL SILENCIO ANTES DE BACH

Espagne, 2007. Drame (102")
Direction: Pere Portabella
scénario: Pere Portabella, Carles Santos i Xavier Albertí.
interprétation: Alex Brendemühl (camioner), Féodor Atkine (venedor de pianos), Christian Brembeck (Johann Sebastian Bach), Daniel Ligorio (F. Mendelssohn), Georg C. Biller (Chomaskantor), Thomanerchor Leipzig, Antonio Serrano, Ferran Ruiz (fill de Bach), Georgina Cardona (violoncel·lista), Franz Schuchart (guia), Jaume Melendres (llibrer).

"El silencio antes de Bach" és una aproximació a la música, així com a les disciplines i oficis que la rodegen, a través de l’obra de Johann Sebastian Bach.
www.pereportabella.com

MEURT 18 et 19 juin

XXY

Argentine, Espanya i França, 2007. Drame (91")
Direction: Lucía Puenzo
scénario: Lucía Puenzo; basat en un conte de Sergio Bizzio.
interprétation: Ricardo Darin (Kraken), Inés Efron (Alex), Martín Piroyanski (Álvaro), Germán Palacios (Ramiro), Valeria Bertuccelli (Suli), Carolina Peleretti (Erika), Luciano Nobile (Vando), César Troncoso (Washington), Jean Pierre Reguerraz (Esteban), Ailín Salas (Roberta), Lucas Escariz (Saúl).

Alex és una adolescent de 15 anys que amaga un secret. Poc temps després del seu naixement, els seus pares varen decidir instal·lar-se a una cabana aïllada als afores de Piriápolis. La història comença amb l’arribada d’una parella d’amics que venen des de Buenos Aires amb el seu fill adolescent, Álvaro. El pare d’Álvaro és un cirurgià plàstic que va acceptar la invitació pel seu interès mèdic en la filla dels seus amics. La inevitable atracció entre els seus fills fa que tothom s’enfronti a allò que més temien. Al poble, Alex és observada com si fos un fenomen. La fascinació que produeix pot ser perillosa.
www.xxylapelicula.puenzo.com

MEURT 25 et 26 juin

IRINA PALM

Bèlgica, Allemagne, Luxemburg, Regne Unit i França, 2007. Drame (103")
Direction: Sam Garbarski
scénario: Martin Herron i Philippe Blasband; basat en un argument de Philippe Blasband.
interprétation: Marianne Faithfull (Maggie), Miki Manojlovic (Miki), Kevin Bishop (Tom), Siobhán Hewlett (Sarah), Dorka Gryllus (Luisa), Jenny Agutter (Jane), Corey Burke (Olly), Meg Wynn-Owen (Julia), Susan Hitch (Beth), Flip Webster (Edith).

Maggie, vídua de 50 ans, necessita desesperadament dines per a pagar el tractament mèdic que necessita el seu nét. Després de diversos fracassos en la seua busca d’una feina, Maggie troba la seua oportunitat a un sex shop treballant sota el pseudònim d’Irina Palm.
www.golem.es/irinapalm

LES EIVISSA
Avda. és Cubells s/n – 07800 Ibiza
TF: 971 315 211

GUIDE POUR SE PERDRE DANS LA
VIE ARTISTIQUE’IBIZA

Vous avez quelque chose à apporter? FORUM-CLICK