ROCK NUITS EN EL IBIZA ROCKS HÔTEL

Rock nights club és una nova i única visió de festa “indieon la feina artística de diversos artistes contemporanis "souterrain” locals, nacionals i internacionals s’exhibeixen en fusió amb el concepte de rock nights, que ofereix un soundtrack mesclat en viu de musica rock, alternativa, Punk, new wave i beats electrònics punxats per la pròpia Daisy Heartbreaker, dj convidats i bandes en directe, dins d’una gran atmosfera on la parafernàlia pop i l’art “kitschsón també part essencial d’aquesta “arty-party. Tot això sols pot succeir a rock nights club, un espai multidisciplinari i multicultural, un esdeveniment diferent i únic en la nit eivissenca, que esta aquí per a que el gaudeixis, ho celebres amb nosaltresi ballis fins al cansament.

Nuits du rock va néixer a Eivissa l’estiu de 2006 i ha anant creixent fins a deixar de ser el secret millor guardat de la nit eivissenca per a convertir-se en un exitós esdeveniment únic a l’illa. maintenant, Nuits du rock es celebra mensualment al llarg de tot l’any, i per l’estiu de 2008 es planegen 6 dates súper especials.

Els seus creadors i amfitrions són una glamourosa al·lota roquera, l’artista mexicana Daisy Heartbreaker i el seu gran amigo Mr. DC (Diego Calvo), el qual està a càrrec dels dirty bussiness sota el títol de General Manager, i junts anuncien orgullosament que recentment el gran artista espanyol Marcos Torres s’ha unit a l’equip. El resultat d’aquesta unió és una bomba de rellotgeria: tres de les cares més populars de l’escena indie-underground de l’Illa Blanca ideant noves formes d’atreure al públic al qual l’agrada rockear, punkear i celebrar la creativitat d’altres artistes.

¡Pots aconseguir les teues entrades a Ibiza-billets!

GUIDE PAR UN COMPLETO AVEC LA PNL
 À LA VIE ARTISTIQUE D’IBIZA

TENS ALGUNA COSA QUE APORTAR?: FORUM-CLICK

Laisser un commentaire

Votre adresse email ne sera pas publiée ou partagée. Les champs obligatoires sont marqués *

ROCK NUITS EN EL IBIZA ROCKS HÔTEL

Rock nights club es una nueva y única visión de fiesta “indiedonde el trabajo artístico de diversos artistas contemporáneos "souterrain” locales, nacionales e internacionales se exhibe en fusión con el concepto de rock nights, que ofrece un soundtrack mezclado en vivo de música rock, alternativa, Punk, new wave y beats electrónicos pinchados por la propia Daisy Heartbreaker, dj invitados y bandas en directo, dentro de una gran atmósfera donde la parafernalia pop y el arte “kitschson también parte esencial de esta “arty-party. todo esto sólo puede suceder en rock nights club, un espacio multidisciplinar y multicultural, un evento diferente y único en la noche ibicenca, que esta aquí para que lo disfrutes, lo celebres con nosotrosy bailes hasta el cansancio

Nuits du rock nació en Ibiza en el verano de 2006 y ha ido creciendo hasta dejar de ser el secreto mejor guardado de la noche ibicenca para convertirse en un exitoso evento único en la isla. Maintenant, Nuits du rock se celebra mensualmente a lo largo de todo el año, y para el verano de 2008 se planean 6 fechas super especiales.

Sus creadores y anfitriones son una glamourosa chica rockera, la artista mexicana Daisy Heartbreaker y su gran amigo Mr. DC (Diego Calvo), quien está a cargo de los “dirty bussinessbajo el título de “General Manager, y juntos anuncian orgullosamente que recientemente el gran artista español Marcos Torres se ha unido al equipo. El resultado de esta unión es una bomba de relojería: tres de las caras mas populares de la escena indie-underground de la Isla Blanca ideando nuevas formas de atraer al público al que le gusta rockear, punkear, y celebrar la creatividad de otros artistas.

¡Puedes conseguir tus entradas en Ibiza-billets!

 

GUIDE DE PERDRE
DANS LA VIE ARTISTIQUE D’IBIZA

¿TIENES ALGO QUE APORTAR?: FORUM-CLICK

Laisser un commentaire

Votre adresse email ne sera pas publiée ou partagée. Les champs obligatoires sont marqués *