SURREALISME Pitiús: RESTAURANT "Modification des armoires" CAN CIRES (San Mateo)

 

Fins a finals d’octubre.

Tauste, Unsworth i Dunckel exposen conjuntament en Can Cires en una experiència pictòrica batiada com ‘Gabinetes cambiantes

Diuen els ideòlegs de l’experiència que l’exposició està impregnada del ‘nou surrealisme pitiúsi pretenen que la mostra canviï periòdicament de forma i de continguts; d’aquí el títol de ‘Gabinetes cambiantes’. I en els dos mesos que dura l’esdeveniment , fins a finals d’octubre , dóna per a molts de canvis.

Els tres artistes fincats a l’illal’espanyol, el britànic i l’alemanyque participen en aquesta “nova concepció de l’art”, mescla entre pintures en llenç, collage , projeccions, panells, laberint de portes i fins una rèplica de d’Harold Lloyd penjant del sostre, són ja coneguts .
En l’obra de Tauste, amb el mateix to cinematogràfic acostumat i sota el títol de ‘Bienvenidos’, hi ha borns de grans dimensions.

Unsworth i el seu conegut estil figuratiu reivindica els drets dels animals pintats en to pastís i mostrant amb projeccions , gàbies amb les quals reclama la seva llibertat.. ‘Hogar, dulce hogar’, es titula .

L’alemanyDunckel, Pour sa part , necessita i espai, i fa seva la casa de Can Ciresel restaurant de Sant Mateuon realitza aquest experiment de surrealisme pitiús. Allò seu són els laberints de portes i recorre a Alícia al país de les meravelles per explicar-s’hi. La seva instal·lació té com a títol ‘The doorsi compta també amb una col.lecció de fotografies.

RESTAURANTE CAN CIRES (San Mateo)