RETOUR AU SAMEDI ANCIEN MARCHÉ

ce samedi, 7 de març tornen els ‘Dissabtes del Mercat Vellque té com a objectiu dinamitzar el barri de la Marina mitjançant activitats musicals i per a infants.

La iniciativa va en la mateixa línia de l’any passat però incorpora novetats: han obert una mica més l’oferta de formacions musicals, de tal manera que hi haurà més varietat d’estils musicals i les activitats tindran lloc en dissabtes alterns,

Les activitats infantils d’aquesta edició correran a càrrec de lAssociació Clownidoscopio, una agrupació sorgida a l’escola del famós clown Eric de Bont. Els clowns garanteixin la diversió dels infants però també el treball, mitjançant tallers, de conceptes relacionats amb el medi ambient. El primer taller, per a infants a partir de 5 anys es dedicarà a la confecció d’instruments musicals que permetran als boixos i boixes participar més activament en el concert que una estona després oferirà lEivissa Jazz Big Band.

La resta dels tallers treballaran les titelles, els jocs malabars, el teatre i la pintura creativa ‘des d’un punt de vista lúdic i educatiu i amb el qual aprendran a reciclar, sense imposicions, jugant’, ha explicat David Novell, representant de l’Associació Clownidoscopio.

Totes les activitats son gratuïtes. Els tallers infantils començaran a les 11 hores i els concerts a les 12 del migdia. Les bandesThe black onions, ‘Ivan Domènech i el Pop espanyol dels 80’ et ‘The Jahbless completen el programa d’actuacions.

DISSABTES DEL MERCAT VELL
De la 7 mars 2 de mai
quartier de La Marina
11:00 heures

VOIR LE PROGRAMME

+ INFO: www.musicaibiza.com

GUIDE POUR SE PERDRE DANS
LA VIE ARTISTIQUE D’IBIZA
Vous avez quelque chose à apporter? FORUM-CLICK