BATEAU TOURISME DURABLE

A les Illes Balears existeixen actualment uns 20.000 amarraments nàutics, dels quals uns 12.000 corresponen als ports de gestió autonòmica, directa o indirecta. El Consorci IB-Blau fomenta el turisme nàutic sostenible a les Balears. A l’illa d’Eivissa, el port de Sant Antoni de Portmany depèn la gestió del Govern Balear.
La reordenació dels ports de gestió autonòmica per part de la Conselleria de Medi Ambient permet atendre una bona part de la demanda d’amarraments. El Govern de les Illes Balears ha descartat per aquesta legislatura la construcció de nous ports esportius o grans ampliacions dels ja existents. Le 13 ports de gestió autonòmica directa (cala Figuera, Port d'Andratx, Port de Sóller, cala Rajada, Port de Pollença, Porto Cristo, cala Bona, Colònia de Sant Jordi, Portocolom, Portopetro, Fornells, Ciutadella i Sant Antoni de Portmany) són o han de ser objecte de remodelacions, reestructuracions, installer·lació de pantalans flotants i creació d’equipaments per tal de millorar la seva oferta i els seus serveis als turistes nàutics.
sur 2008, les Illes Balears reberen 294.118 turistes nàutics, la qual cosa suposà un increment del 0,4% respecte de l’any anterior. L’estada mitjana fou de 15 meurt.
Els ingressos totals generats pel turisme nàutic a les Illes Balears pujaren a 527 milions d’euros, un augment del 14,5% respecte de 2007. La despesa mitjana per persona i dia fou de 146,5 €, dels quals 119,5 revertiren directament a les Illes.
+ INFO: www.ibizatourist.info

 

GUIDE POUR SE PERDRE DANS
LA VIE ARTISTIQUE De’IBIZA

 

Vous avez quelque chose à apporter? FORUM-CLICK